Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Iphone официално в България!
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Yavor написа:spark написа:А ето и една много интересна програмка за и-фон: http://ifun.ru/view/65868:D
Коментар
-
Така си е. Има обаче и що-годе свестни безплатни програми - xGPS примерно. Е, ако държиш да си ползваш iPhone-то само със "официален" софтуер - ставаш или донор или "Тоя телефон не е хубав"...Steliyan's Life!
Коментар
-
Yavor написа:spark написа:А ето и една много интересна програмка за и-фон: http://ifun.ru/view/65868:D
Коментар
-
stenli написа:http://www.youtube.com/watch?v=hljoYtITLJYAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Реших да му дам шанс на iPhone. Ако не ми хареса - ще го продам и ще си взема някой обикновен телефон с хубава камера (я, оксиморон). В комбинация с ПДА-то - ще ми е достатъчно. Но тоя iPhone ме гризе още откак му видях презентацията преди 2 години.Та, към имащите - за какво трябва да внимавам като го пазаря? Моля, имайте предвид че досега дори не съм хващал такъв. Малко съм стреснат от едно нещо, оставам с впечатлението че за да подкараш една програма пускаш друга, па през нея зареждаш, па незнам какво си..дълга и широка...така ли е или...? Мисля да не се хвърлям на 3G модела, другия достатъчен ли е?Смятам втора ръка да е и да не се занимавам с куриери, все някой във Варна ще запродава и ще мога да видя преди да платя, ама наистина .Или пък да изчакам средата на юни когато се очаква анонсирането на новия модел....?Моля имащите iPhone за съвет.
Коментар
-
обади се ще ти покажа, но си мисля, че не е за тебSteliyan's Life!
Коментар
-
Това е последната актуална тема, затова ще я използвам.Някой има ли вече впечатления за Iphone 5 или OS 6 на iphone4S?Имам спешна нужда от нов смартфон, че стария почва да сдава багажа. Мислех да изчакам Самсунг Галакси мини, но ми казаха, че се очаква чак около или след нова година. Отделно, че доста се зарибих на тема Apple. Имам достъп до айпад 3 и изключително много ми харесва. Също съм разглеждал и 4s, също ми допада. Абе с други думи заслужава ли си според вас айфон 5, ако предглътнем цената(да речем че имам стабилна отстъпка в един от мобилните оператори).
Коментар
-
vital написа:Това е последната актуална тема, затова ще я използвам.Някой има ли вече впечатления за Iphone 5 или OS 6 на iphone4S?Имам спешна нужда от нов смартфон, че стария почва да сдава багажа. Мислех да изчакам Самсунг Галакси мини, но ми казаха, че се очаква чак около или след нова година. Отделно, че доста се зарибих на тема Apple. Имам достъп до айпад 3 и изключително много ми харесва. Също съм разглеждал и 4s, също ми допада. Абе с други думи заслужава ли си според вас айфон 5, ако предглътнем цената(да речем че имам стабилна отстъпка в един от мобилните оператори).Steliyan's Life!
Коментар
-
Такава тема има в Алфа форума и естествено застъпници на двата флагмана (иФоне5 / СГС3) имаше доста - така и не стигнахме до консенсус Аз също съм на мнение, че СГС3 е по-добре, заради размера, бързината, външния вид.... на края, но реално на първо място, заради Андроида http://www.youtube.com/watch?v=nf5-Prx19ZM :D
Коментар
-
Android vs. iPhone е дълга тема. Аз имам и СГС2 и СГС3 и бих взел СГС2 отново пред Айфон, та бил той и 5.Имай предвид само няколко неща в случай, че не ги знаеш. Айфон, т.е. iOS няма флаш плеър, ФМ радио, файлов мениджър, няма нормален блутуут, екранът му, макар и качествен е сравнително малък. Всичко, което качваш, минава през iTunes. На Андроида му бухаш кабела и веднага започваш да си прехвърляш неща от компа. СГС2/3, а може би и други модели имат USB OTG - с кабелче за 5 лева връзваш директно флашки, мишка, клавиатура. Андроид е в пъти по-лесен за персонализиране. iPhone няма NFC, ако е от значение за теб. Чувам, че и панела доста се лющил.Може и да пропускам нещо.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Galaxy 3 изобщо не ми влиза в сметките, изобщо за мен по-големия дисплей е минус. Едвам се навивам на 4 инча. 4,7 и повече като Note е абсурд. Искам да мога спокойно да си го ползвам с една ръка, защото през половината ден съм с престилка и ръкавици, през другата ми е по джобовете. Знам сега ще ми кажете, че може да се ползва и с една. Аз обаче съм го пробвал SG3 да го нося половин ден с мен, не можах да свикна. Отделно че палеца ми не може да достигне до далечния край на екрана, което ме дразни много.SG3 бих взел, но предстоящия mini, който обаче пак казвам, че ми подшушнаха че ще дойде след около 2месеца, което на мен вече не ми върши работа, че от август отлагам в чакания.Ревюта си губих времето да чета, че принципно и на мен не ми се вижда много различен 5. Има си неща, при които ябълката е по-бърза, при други корееца. Но аз съм един прост потребител, който едва ли ще усети разликите :DНокиа с win не ми харесват.HTC-тата не ме грабват като дизайн.Благодаря за препоръките за други марки, но ще помоля само за мнения за iOS6 и iphone 5, че уж и темата e за ябълката. Цената пак казвам, че не е критерии заради отстъпките + това разлките в месечните вноски са пренебрежимо малки.
Коментар
-
vital написа:Galaxy 3 изобщо не ми влиза в сметките, изобщо за мен по-големия дисплей е минус. Едвам се навивам на 4 инча. 4,7 и повече като Note е абсурд. Искам да мога спокойно да си го ползвам с една ръка, защото през половината ден съм с престилка и ръкавици, през другата ми е по джобовете. Знам сега ще ми кажете, че може да се ползва и с една. Аз обаче съм го пробвал SG3 да го нося половин ден с мен, не можах да свикна. Отделно че палеца ми не може да достигне до далечния край на екрана, което ме дразни много.SG3 бих взел, но предстоящия mini, който обаче пак казвам, че ми подшушнаха че ще дойде след около 2месеца, което на мен вече не ми върши работа, че от август отлагам в чакания.Ревюта си губих времето да чета, че принципно и на мен не ми се вижда много различен 5. Има си неща, при които ябълката е по-бърза, при други корееца. Но аз съм един прост потребител, който едва ли ще усети разликите :DНокиа с win не ми харесват.HTC-тата не ме грабват като дизайн.Благодаря за препоръките за други марки, но ще помоля само за мнения за iOS6 и iphone 5, че уж и темата e за ябълката. Цената пак казвам, че не е критерии заради отстъпките + това разлките в месечните вноски са пренебрежимо малки.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар