Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си поговорим за..пешеходците!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    Ако беше ударила торбата с тази скорост, този, който я държи щеше да загуби равновесие и да падне. Това не е за хвалба - ти си поредният убиец на пътя, а това, че са били цигани - няма значение - утре може да е всеки от нас. Жалко, че има повече и повече хора, които се пъчат с подобни глупости и мислят, че е нормално - за това и толкова много народ умира по пътищата.
    Аз не мисля, че се хваля.. Според мен да караш със 130 не е нищо особено, след това което съм се нагледала.. Аз карам с толкова, когато преценявам рисковете, в случая изникна нещо което не беше предвидено от моя страна, а и наистина мисля, че не трябваше да са там тези хора. Темата е за пешеходците а историята ми - затова как са се показали и са ме уплашили. Ако карах с допустимата скорост от 90 пак нямашше да ги видя. Най-вече там пътя не е пригоден за пешеходци - това е смисъла на поста ми! Мисля, че не си достатъчно запозната с начина ми на шофиране, за да го коментираш, аз не коментирам твоя. А колата ми е тоталка - факт, но със сигурност не е било заради превишена скорост. Ама вие сега с раъка на сърцето ми кажете, че винаги карате с 50!
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
      ele написа:
      Ако беше ударила торбата с тази скорост, този, който я държи щеше да загуби равновесие и да падне. Това не е за хвалба - ти си поредният убиец на пътя, а това, че са били цигани - няма значение - утре може да е всеки от нас. Жалко, че има повече и повече хора, които се пъчат с подобни глупости и мислят, че е нормално - за това и толкова много народ умира по пътищата.
      Аз не мисля, че се хваля.. Според мен да караш със 130 не е нищо особено, след това което съм се нагледала.. Аз карам с толкова, когато преценявам рисковете, в случая изникна нещо което не беше предвидено от моя страна, а и наистина мисля, че не трябваше да са там тези хора. Темата е за пешеходците а историята ми - затова как са се показали и са ме уплашили. Ако карах с допустимата скорост от 90 пак нямашше да ги видя. Най-вече там пътя не е пригоден за пешеходци - това е смисъла на поста ми! Мисля, че не си достатъчно запозната с начина ми на шофиране, за да го коментираш, аз не коментирам твоя. А колата ми е тоталка - факт, но със сигурност не е било заради превишена скорост. Ама вие сега с раъка на сърцето ми кажете, че винаги карате с 50!
      Голяма грешка направи Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

CCB написа:
        Стига плюхте мацката .... идеята е, караш с такава скорост, с която колата е под твой контрол, аз понеже си знам възможностите си преценявам как да карам, а това за зимането на книжката... разделих се с нея за 2 месеца това лято , но нямам дори и леко чукване от както съм шофьор, и дано да нямам и в бъдеще.... но ВСЕКИ си има глава на раменете и си преценява какво прави
        Кажи го на тези, които загинаха на пътя миналата и началото на тази година. Бас ловя, че всеки един шофьор, виновен за катастрофа с жертви (и дори без) е мислел, че колата е под негов контрол. Затова ще я плюя колкото си искам във форума - човек, който мисли, че да караш със 130 и да треснеш торбата на един мангал е постижение, достойно за хваба, не заслужава друго отношение.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
          CCB написа:
          Стига плюхте мацката .... идеята е, караш с такава скорост, с която колата е под твой контрол, аз понеже си знам възможностите си преценявам как да карам, а това за зимането на книжката... разделих се с нея за 2 месеца това лято , но нямам дори и леко чукване от както съм шофьор, и дано да нямам и в бъдеще.... но ВСЕКИ си има глава на раменете и си преценява какво прави
          Кажи го на тези, които загинаха на пътя миналата и началото на тази година. Бас ловя, че всеки един шофьор, виновен за катастрофа с жертви (и дори без) е мислел, че колата е под негов контрол. Затова ще я плюя колкото си искам във форума - човек, който мисли, че да караш със 130 и да треснеш торбата на един мангал е постижение, достойно за хваба, не заслужава друго отношение.
          90% от случаите са в следствие, че водачите са под влияние на алкохолни вещества; без свителство за управление на МПС; заспали на волана..... и т.н. Предполагам, че си ми разбрал/а довода.
          Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
          Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

ele написа:
            CCB написа:
            Кой се е похвалил?
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Де що видя пешеходец газя наред м.... и измет.Те не са хора ами говеда,като се втурнат са като някое стадо без да се огледа.

Коментар

nai7 написа:
                Де що видя пешеходец газя наред м.... и измет.Те не са хора ами говеда,като се втурнат са като някое стадо без да се огледа.
                Прав си градски , отвратителна паплач са пешеходците. А пък като ходя пеш как ги мразя тия с автомобилите ....
                Brava 1.6 ELX

Коментар

Тъй ми! И какво правят тез’ пешеходци по тротоарите! За тях дъвета няма ли да се разхождат там! Ама то сега пак ще завали - малиии - лошо има се пише! Обичам да си пръскам пешеходци!

Коментар

Абе и аз съм играл на CARMAGEDDON, да знаете Много яка игричка. Като пуснех 1-во ниво, първата ми работа беше да влеза на стадиона, а там играчите по ръгби са се наредили в 2 линии, и като вляза, едната линия я взимах ! Даваше много точки, си спомням, за тази маневра.

Коментар

ogi28b написа:
                      Абе и аз съм играл на CARMAGEDDON, да знаете Много яка игричка. Като пуснех 1-во ниво, първата ми работа беше да влеза на стадиона, а там играчите по ръгби са се наредили в 2 линии, и като вляза, едната линия я взимах ! Даваше много точки, си спомням, за тази маневра.
                      Аааа да колега много яка игра,много нещо имаше за мачкане.Дали може да се намери от някъде тази игра

Коментар

Имам си една теория за пешеходците/шофьори в БГ и тя е много проста: същите тези пеходци, които се бутат по тротоарите и се движат, като свободни електрони по улиците, после се качват в колите си започват да се движат по същия малоумен начин по улиците и булевардите, правят задръствания, не зачитат светофарите, бутат се в другите коли и.т.н....
                        Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                        Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                        Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                        Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

nai7 написа:
                          Дали може да се намери от някъде тази игра
                          Може, как да не може:http://zamunda.net/details.php?id=12975&hit=1Това е 2-рата част, на мен лично тя най ми харесва.
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

ele написа:
                            SokOtPraskova написа:
                            Иначе една вечер си спомням как си изкарах акъла.. КАрам по новата част на околовръстното (локално, три ленти, мантинела, три ленти пак локално), та карам си 1 през нощта, без осветление, аз бях единствената кола на пътя в този момент. И карам си аз вече със 130км/ч и съм надънила едно прочувствено парче на WASP, изведнъж само в обсега на фаровете ми виждам някой да се движи Гледам трима изскачат през мантинелата и тръгват да минават пред мен точно, набивам спирачки, ама скоростта си е висока и не можеш да спреш веднага. Бяха трима единиа стои до мантинелата, втория пресича пътя а третия стои по средата и ми се пули и не мърда..абе в положение съм дет’ се вика "Ни насам, ни натам". Изведнъж чувам аз един удар - викам край! Спрях на милиметри от мантинелата, слизам да видя какво става (няма да Ви обяснявам как целия ми живот мина като на лента от притеснение) Мислех да избявам или да сляза?? Викам слизам пък дреме ми! Изскачам и гледам: една жълта Билла торба лежи зад мен (нея съм ударила! ), а трима мангали се сринаха да бягат през пътя, даже не се и обърнаха за торбата. Аз запалих и изчезнах.. Абе, от тогава доста ме е страх да карам нощтно време. Най-вече ме е яд, когато карам в Студентски град. Ей, там всеки си ходи където му падне...
                            Абе ако ще и с 200 да кара , тя е на пътя ония мангал кво прави там , майка си ли търси ? Пак ви казвам има си тротоари за пешеходците , както и пешеходни светофари и пътеки. Не ми отговорихте, ако някой такъв се метне пред влак какво става?
                            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Lane Staley написа:
                              SokOtPraskova написа:
                              ele написа:
                              Голяма грешка направи Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                              ВЕЛИК! Винаги съм се питал, какво печелят хората, които не използват подлезите, а пресичат над тях!?Технически погледнато времето за пресичане на Орлов мост например над подлеза е много по-голямо от това за пресичане чрез подлеза...Единствено разбирам търсачите на силни усещания, за които е cool да пресекат живи.

Коментар

CCB написа:
                                ele написа:
                                CCB написа:
                                90% от случаите са в следствие, че водачите са под влияние на алкохолни вещества; без свителство за управление на МПС; заспали на волана..... и т.н. Предполагам, че си ми разбрал/а довода.
                                Нищо че са - питай ги да видиш какво ще ти кажат. Всички, които карат пияни, ще ти кажат, че знаят какво правят и колата е напълно под техен контрол. Същото важи и за тези без книжка.
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X