ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си поговорим за..пешеходците!
Collapse
X
-
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
-
SokOtPraskova написа:ele написа:Ако беше ударила торбата с тази скорост, този, който я държи щеше да загуби равновесие и да падне. Това не е за хвалба - ти си поредният убиец на пътя, а това, че са били цигани - няма значение - утре може да е всеки от нас. Жалко, че има повече и повече хора, които се пъчат с подобни глупости и мислят, че е нормално - за това и толкова много народ умира по пътищата.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
CCB написа:Стига плюхте мацката .... идеята е, караш с такава скорост, с която колата е под твой контрол, аз понеже си знам възможностите си преценявам как да карам, а това за зимането на книжката... разделих се с нея за 2 месеца това лято , но нямам дори и леко чукване от както съм шофьор, и дано да нямам и в бъдеще.... но ВСЕКИ си има глава на раменете и си преценява какво правиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:CCB написа:Стига плюхте мацката .... идеята е, караш с такава скорост, с която колата е под твой контрол, аз понеже си знам възможностите си преценявам как да карам, а това за зимането на книжката... разделих се с нея за 2 месеца това лято , но нямам дори и леко чукване от както съм шофьор, и дано да нямам и в бъдеще.... но ВСЕКИ си има глава на раменете и си преценява какво правиBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
ele написа:CCB написа:Стига плюхте мацката .... идеята е, караш с такава скорост, с която колата е под твой контрол, аз понеже си знам възможностите си преценявам как да карам, а това за зимането на книжката... разделих се с нея за 2 месеца това лято , но нямам дори и леко чукване от както съм шофьор, и дано да нямам и в бъдеще.... но ВСЕКИ си има глава на раменете и си преценява какво правиEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
ogi28b написа:Абе и аз съм играл на CARMAGEDDON, да знаете Много яка игричка. Като пуснех 1-во ниво, първата ми работа беше да влеза на стадиона, а там играчите по ръгби са се наредили в 2 линии, и като вляза, едната линия я взимах ! Даваше много точки, си спомням, за тази маневра.
Коментар
-
Имам си една теория за пешеходците/шофьори в БГ и тя е много проста: същите тези пеходци, които се бутат по тротоарите и се движат, като свободни електрони по улиците, после се качват в колите си започват да се движат по същия малоумен начин по улиците и булевардите, правят задръствания, не зачитат светофарите, бутат се в другите коли и.т.н....Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
nai7 написа:Дали може да се намери от някъде тази играEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
ele написа:SokOtPraskova написа:Иначе една вечер си спомням как си изкарах акъла.. КАрам по новата част на околовръстното (локално, три ленти, мантинела, три ленти пак локално), та карам си 1 през нощта, без осветление, аз бях единствената кола на пътя в този момент. И карам си аз вече със 130км/ч и съм надънила едно прочувствено парче на WASP, изведнъж само в обсега на фаровете ми виждам някой да се движи Гледам трима изскачат през мантинелата и тръгват да минават пред мен точно, набивам спирачки, ама скоростта си е висока и не можеш да спреш веднага. Бяха трима единиа стои до мантинелата, втория пресича пътя а третия стои по средата и ми се пули и не мърда..абе в положение съм дет’ се вика "Ни насам, ни натам". Изведнъж чувам аз един удар - викам край! Спрях на милиметри от мантинелата, слизам да видя какво става (няма да Ви обяснявам как целия ми живот мина като на лента от притеснение) Мислех да избявам или да сляза?? Викам слизам пък дреме ми! Изскачам и гледам: една жълта Билла торба лежи зад мен (нея съм ударила! ), а трима мангали се сринаха да бягат през пътя, даже не се и обърнаха за торбата. Аз запалих и изчезнах.. Абе, от тогава доста ме е страх да карам нощтно време. Най-вече ме е яд, когато карам в Студентски град. Ей, там всеки си ходи където му падне...Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Lane Staley написа:SokOtPraskova написа:ele написа:Ако беше ударила торбата с тази скорост, този, който я държи щеше да загуби равновесие и да падне. Това не е за хвалба - ти си поредният убиец на пътя, а това, че са били цигани - няма значение - утре може да е всеки от нас. Жалко, че има повече и повече хора, които се пъчат с подобни глупости и мислят, че е нормално - за това и толкова много народ умира по пътищата.
Коментар
-
CCB написа:ele написа:CCB написа:Стига плюхте мацката .... идеята е, караш с такава скорост, с която колата е под твой контрол, аз понеже си знам възможностите си преценявам как да карам, а това за зимането на книжката... разделих се с нея за 2 месеца това лято , но нямам дори и леко чукване от както съм шофьор, и дано да нямам и в бъдеще.... но ВСЕКИ си има глава на раменете и си преценява какво правиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар