Здравейте колеги! Моля да ми помогнете не мога да свържа лаптопа с LCD телевизор. Изхода ми е VGA видеокартата ми е Nvidia Geforce 8400 MG. Не мога да разбера защо се получава така. Във видеокартата съм задал да използва 2 монитора, настройвам телевизора на PC канал и нищо. При свързване с обикновен монитор за комп. става без никави проблеми, но със шибаната плазма не ще и не ще. Четох из други форуми само глупости излизат....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да свържа лаптоп с телевизор?
Collapse
X
-
Re: Как да свържа лаптоп с телевизор?
van_dal написа:Здравейте колеги! Моля да ми помогнете не мога да свържа лаптопа с LCD телевизор. Изхода ми е VGA видеокартата ми е Nvidia Geforce 8400 MG. Не мога да разбера защо се получава така. Във видеокартата съм задал да използва 2 монитора, настройвам телевизора на PC канал и нищо. При свързване с обикновен монитор за комп. става без никави проблеми, но със шибаната плазма не ще и не ще. Четох из други форуми само глупости излизат....
Коментар
-
По VGA кабел към LCD или Плазма - най-вярната резолюция е 1024х768. Някои LCD-та поддържат и по-високи, но са рядкост.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
van_dal написа:Стана бре Стъни :D . Като намаля резолюцията и тръгва на телевизора. Сега трябва да измисля как да направя 2 монитора в настройките на картата, че иначе на лаптопа изглежда много размазан.Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Orcinus
jenshen73 написа:По VGA кабел към LCD или Плазма - най-вярната резолюция е 1024х768. Някои LCD-та поддържат и по-високи, но са рядкост.
Коментар
-
Paparac написа:jenshen73 написа:По VGA кабел към LCD или Плазма - най-вярната резолюция е 1024х768. Някои LCD-та поддържат и по-високи, но са рядкост.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар