Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да свържа лаптоп с телевизор?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да свържа лаптоп с телевизор?

Здравейте колеги! Моля да ми помогнете не мога да свържа лаптопа с LCD телевизор. Изхода ми е VGA видеокартата ми е Nvidia Geforce 8400 MG. Не мога да разбера защо се получава така. Във видеокартата съм задал да използва 2 монитора, настройвам телевизора на PC канал и нищо. При свързване с обикновен монитор за комп. става без никави проблеми, но със шибаната плазма не ще и не ще. Четох из други форуми само глупости излизат....
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

VGA на плазма май няма да можеш да вържеш колега.

Коментар

Намали резолюциите и на екрана на лап топа и на 2 рия монитор примерно 800 на 600 и пробвай пак да ги свържеш, ако се намерят пробвай след това да я вдигаш докато намериш оптималната резолюция. Скоро се борих с подобен проблем и така се разреши.

Коментар

Re: Как да свържа лаптоп с телевизор?

van_dal написа:
        Здравейте колеги! Моля да ми помогнете не мога да свържа лаптопа с LCD телевизор. Изхода ми е VGA видеокартата ми е Nvidia Geforce 8400 MG. Не мога да разбера защо се получава така. Във видеокартата съм задал да използва 2 монитора, настройвам телевизора на PC канал и нищо. При свързване с обикновен монитор за комп. става без никави проблеми, но със шибаната плазма не ще и не ще. Четох из други форуми само глупости излизат....
        Колега пиши какво си направил че и аз го имам същия проблем.

Коментар

Стана бре Стъни :D . Като намаля резолюцията и тръгва на телевизора. Сега трябва да измисля как да направя 2 монитора в настройките на картата, че иначе на лаптопа изглежда много размазан.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

По VGA кабел към LCD или Плазма - най-вярната резолюция е 1024х768. Някои LCD-та поддържат и по-високи, но са рядкост.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

van_dal написа:
              Стана бре Стъни :D . Като намаля резолюцията и тръгва на телевизора. Сега трябва да измисля как да направя 2 монитора в настройките на картата, че иначе на лаптопа изглежда много размазан.
              Колега можеш на всеки един монитор настроиките да му зададеш на каква разделителна способност да работи .
              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

jenshen73 написа:
                По VGA кабел към LCD или Плазма - най-вярната резолюция е 1024х768. Някои LCD-та поддържат и по-високи, но са рядкост.
                Друго си е като имаш HDMI на видеокартата (пък и като видеото е с вградена звукова още по-добре става). По HDMI после няма за щастие такива ограничения като 1024*768 и подобни, а и звука директно от телевизора идва.

Коментар

Paparac написа:
                  jenshen73 написа:
                  Друго си е като имаш HDMI на видеокартата (пък и като видеото е с вградена звукова още по-добре става). По HDMI после няма за щастие такива ограничения като 1024*768 и подобни, а и звука директно от телевизора идва.
                  Ти следващият ми любимец ли ще си? Изрично съм писал VGA! Самата спецификация на HDMI изключва липсата на аудио.
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                  X