Колеги, не забравяйте, че днес е петък-трина’йсти!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петък, трина'йсти е!
Collapse
X
-
Мани, бегай... то всеки месец взе да е петък тринайсти.. От началото на годината - за 3 месеца - два пъти = 66 % Ше я закършиме та’а година....Едва ли е най-подходящото място да го спомена, но сутринта Майор Костов каза че няма загинали през изминалото денонощие при ПТП, а само след няколко минути по радиото обявиха че е загинал човек при ПТП м/у камион за боклук и лек авт. Така че колеги - внимавайте, не само днес.
-
На мен не ми върви само на 23-ти, така че днешното съвпадение не ме притеснява. Но всичко, свързано с 23, е забранено, това число за мен го няма: и на скалата на климатика, и на волумето на телевизора, просто бягам от него ... :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
fihi
-
Ден, като ден ако не се сетиш за съвпадението няма да го забележиш, да не чува дявола, а инче може да се сметне че в една година могат да се паднат максимум 3 пъти петък 13.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
chapat написа:то на човек,като не му варви кравата му ще умре ама жена му не(така е лафа).аз си обичам жената де Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
ogi28b написа:Във Формула 1 няма състезател с номер 13В хотелите обикновено няма 13 етаж, етажите са 10, 11, 12, 14, 15.... Обикновено няма и 13-та стая на всеки етаж, стаите пак са като етажите - 10, 11, 12, 14, 15...В самолетите мисля че също няма място номер 13. Някой да е чувал други подобни неща?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Е точно това ти казвам де - естествено че етажът не се е изпарил, и не казвам че навсякъде във всички хотели е така. Има хотели в които няма 13 етаж, нито в асаньора, нито в упътванията, просто е пропуснат и се отива на 14-ти. Във формула едно както споменах също е пропуснат този номер, или поне беше доскоро, сега някой може да си го иска.
Коментар
-
Kuku написа:snake написа:На мен не ми върви само на 23-ти, така че днешното съвпадение не ме притеснява. Но всичко, свързано с 23, е забранено, това число за мен го няма: и на скалата на климатика, и на волумето на телевизора, просто бягам от него ... :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар