Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Районен полицай отказва да представи легитимиращ документ ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хайде и аз да се изкажа по темата , до колега kazan надявам се да се справиш със проблемите които имаш УСПЕХ ще следя темата с интерес!До другите които са против писането на маймуница и т.н. , в повечето форуми колегите , които пишат през телефони на "маймуница" им се дава няколко часа или еди ден след пускането на поста си да влязат в форума и да си редактират съобщението , както е по правилата за писане в форума .

Коментар

Да си кажа честно, аз съм по средата.Писна ми от тарикати по наще пътища, които са обнагляли безкрайно.От друга страна пък полицаите са често некомпетентни и това пък си е техен проблем.Аз дори когато съм виновен не си прекланям главата, защото и те често грешат и ги гоня до дупка.Последните ми наказателни бяха отменени от съда и сега е мой ред да им тровя живота.И аз както написа някой по-горе водя дело за причинените ми неудобства от отмененото наказателно постановление и ще си търся правата до край.П.п.Червените букви по-нагоре в темата са предупреждение - както се вижда колегата не е наказан, както би следвало по правилата.Причината , е че и ние във форума сме толерантни.П.п2. Моля без да се нагрубявате - всеки си има мнение и е редно да му го зачитате.

Коментар

1115 написа:
        Последните ми наказателни бяха отменени от съда и сега е мой ред да им тровя живота.И аз както написа някой по-горе водя дело за причинените ми неудобства от отмененото наказателно постановление и ще си търся правата до край.
        На мен ми бе достатъчно това, че наказателните постановления бяха отменени. Смятам, че ще е проява на наглост да тръгна да преследвам катаджиите, вършеха си работата, така както могат, а и донякъде отчитам вината си, която обаче се състоеше в това, че не бях платил в границите на 15 дни поредната си вноска за ГО. Много дебела глоба за нещо, което не го причиняваш с неправилно, опасно шофиране, а затова, че не си си платил рекета към мутрите, управляващи застрахователните компании, подкрепени от близките си приятели/съдружници седящи в парламента. Глобата е 400 лв, а ужким компаниите напомнят, че имаш неплатена вноска, в моя случай нито напомниха, а впоследствие по други вноски ми се обаждат толкова късно, че си е чиста случайност, че не са ме удушили отново. Много пъти им казах, че това обаждане/SMS има смисъл, ако е преди да изтече вноската, ама...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Ами при мен бяха много нагли катаджиите и за съжаление нямаше как да им търся лично съдебна отговорност.

Коментар

Добре колегата от форума с интересния аватар както казваш за спирането на скъпи коли,аиде сега да ти кажа една случка с един познат.Значи излиза от СИН СИТИ качва се в CLS-са си и тръгва полицайте го спират 50м. по-нагоре и му казват (излезна от заведението и според нас си пил по-добре почерпи ,че иначе акта ще е скъп и много разправия докато се редиш за талончето после.)Той им казва на майтап свършиха ми парите немога да почерпя.Полицаите се спогледали и единия бръкнал в джоба си и извадил една пачка с пари,подал му 10лв. и му казал айде и да ни помниш с добро. Защо и мен като ме спират не ми дават по 10лв.Какво да не би да са му дали защото е симпатееега или какво айде няма какво да ги защитаваме пък и по-високи заплати искат.Правят се на велики докато са с униформи а в живота са няма такива мишки.Като почнат да те спират без буркан,а само къси дълги аиде разбери какво иска този зад теб като е вечер,и като те спре след 500м. какво криеш искаш са да те наритам какво ми бягаш.ШШ КАРАТИСТЧЕТО КАДЕ си свали си пагоните и ела да ме биеш.Не ли тъпо,да има и свестни между тях,но ако си говориме в проценти е 90 към 10 за играчите.
            FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

zzzz323, тая случка дето ченгетата му дали 10 лева на тоя, наистина ли мислиш, че е реална???
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

За жалост да при положение че има и свидетели които няма защо да лъжат. Но факт.
                FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

И така след като се написаха един милион заяждащи поста ... още толкова закани и то срещу мен за неща за които смятам че е редно да се коментира ... все пак това е форум и тук освен че хотара си помагат ... също така и коментират определени теми ... аз съм преценил че искам черни стъкла и ги слагам ... след това си поемам последствията!!! Ако на някои не му харесват и иска да се покаже колко е мъж и колко може да троши и мачка .. идеално .. на всеки желаещ да троши коли с черни стъкла.. знам къде има няколко х5 и няколко С класи по паркинги без надзор ... може да отиде да им натроши стъклата ... и тъй като явно има хора които искат да раздават правосъдие с лопата ... аз май повече няма да коментирам каквото и да е в този форум .... и ще се постарая да изтрия всички мои неща оттук!!! Това че си устоявам правата по всякакъв начин и коментирам тук действията си явно не се харесва на хората и за това няма да го правя !!!
                  Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

kazan написа:
                    ... все пак това е форум и тук освен че хотара си помагат ... .... и ще се постарая да изтрия всички мои неща оттук!!! Това че си устоявам правата по всякакъв начин и коментирам тук действията си явно не се харесва на хората и за това няма да го правя !!!
                    Виж сега, няма да коментирам крещящия шрифт и многото препинателни знаци. Решил си, че Може и така. Караш със затъмнени стъкла, макар по правилник да е забранено, решил си, че Може и така. Пишеш на латиница, защото си решил, че Може и така. Какъв ти е проблема- срещнал си човек като теб, който в изпълнение на служебните си задължения също като теб решава, че Може и така- да те задържи 40 мин и това по никой начин не ти допада, искаш ред. Но какъв ред има в общество от хора, които са приели че Може и така? В правото си да се съдиш и сигурно ще намериш пролука в закона, която ще ти помогне да ги осъдиш, но потърси проблема и в себе си, това е.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex: Респект човече. Явно си един от малкото мислещи писачи тук...Ето това е срещу което негодувам: Че всеки иска закон и ред, а всеки приема, че МОЖЕ и ТАКА. П.П. Снощи в 22:00 мярнах един FIAT TIPO прелитащ по стелт технология - без НИКАКВИ СВЕТЛИНИ...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                      X