Хайде и аз да се изкажа по темата , до колега kazan надявам се да се справиш със проблемите които имаш УСПЕХ ще следя темата с интерес!До другите които са против писането на маймуница и т.н. , в повечето форуми колегите , които пишат през телефони на "маймуница" им се дава няколко часа или еди ден след пускането на поста си да влязат в форума и да си редактират съобщението , както е по правилата за писане в форума .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Районен полицай отказва да представи легитимиращ документ ?!
Collapse
X
-
Да си кажа честно, аз съм по средата.Писна ми от тарикати по наще пътища, които са обнагляли безкрайно.От друга страна пък полицаите са често некомпетентни и това пък си е техен проблем.Аз дори когато съм виновен не си прекланям главата, защото и те често грешат и ги гоня до дупка.Последните ми наказателни бяха отменени от съда и сега е мой ред да им тровя живота.И аз както написа някой по-горе водя дело за причинените ми неудобства от отмененото наказателно постановление и ще си търся правата до край.П.п.Червените букви по-нагоре в темата са предупреждение - както се вижда колегата не е наказан, както би следвало по правилата.Причината , е че и ние във форума сме толерантни.П.п2. Моля без да се нагрубявате - всеки си има мнение и е редно да му го зачитате.
Коментар
-
1115 написа:Последните ми наказателни бяха отменени от съда и сега е мой ред да им тровя живота.И аз както написа някой по-горе водя дело за причинените ми неудобства от отмененото наказателно постановление и ще си търся правата до край.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Добре колегата от форума с интересния аватар както казваш за спирането на скъпи коли,аиде сега да ти кажа една случка с един познат.Значи излиза от СИН СИТИ качва се в CLS-са си и тръгва полицайте го спират 50м. по-нагоре и му казват (излезна от заведението и според нас си пил по-добре почерпи ,че иначе акта ще е скъп и много разправия докато се редиш за талончето после.)Той им казва на майтап свършиха ми парите немога да почерпя.Полицаите се спогледали и единия бръкнал в джоба си и извадил една пачка с пари,подал му 10лв. и му казал айде и да ни помниш с добро. Защо и мен като ме спират не ми дават по 10лв.Какво да не би да са му дали защото е симпатееега или какво айде няма какво да ги защитаваме пък и по-високи заплати искат.Правят се на велики докато са с униформи а в живота са няма такива мишки.Като почнат да те спират без буркан,а само къси дълги аиде разбери какво иска този зад теб като е вечер,и като те спре след 500м. какво криеш искаш са да те наритам какво ми бягаш.ШШ КАРАТИСТЧЕТО КАДЕ си свали си пагоните и ела да ме биеш.Не ли тъпо,да има и свестни между тях,но ако си говориме в проценти е 90 към 10 за играчите.FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
-
И така след като се написаха един милион заяждащи поста ... още толкова закани и то срещу мен за неща за които смятам че е редно да се коментира ... все пак това е форум и тук освен че хотара си помагат ... също така и коментират определени теми ... аз съм преценил че искам черни стъкла и ги слагам ... след това си поемам последствията!!! Ако на някои не му харесват и иска да се покаже колко е мъж и колко може да троши и мачка .. идеално .. на всеки желаещ да троши коли с черни стъкла.. знам къде има няколко х5 и няколко С класи по паркинги без надзор ... може да отиде да им натроши стъклата ... и тъй като явно има хора които искат да раздават правосъдие с лопата ... аз май повече няма да коментирам каквото и да е в този форум .... и ще се постарая да изтрия всички мои неща оттук!!! Това че си устоявам правата по всякакъв начин и коментирам тук действията си явно не се харесва на хората и за това няма да го правя !!!
Коментар
-
kazan написа:... все пак това е форум и тук освен че хотара си помагат ... .... и ще се постарая да изтрия всички мои неща оттук!!! Това че си устоявам правата по всякакъв начин и коментирам тук действията си явно не се харесва на хората и за това няма да го правя !!!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex: Респект човече. Явно си един от малкото мислещи писачи тук...Ето това е срещу което негодувам: Че всеки иска закон и ред, а всеки приема, че МОЖЕ и ТАКА. П.П. Снощи в 22:00 мярнах един FIAT TIPO прелитащ по стелт технология - без НИКАКВИ СВЕТЛИНИ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар