infineon, може да получа предупреждение за това (то хората като теб ссе крият зад запетяйката в закона), но мисля че колегите ще са съгласни с мен:постовете ти са провокативно глупави, просто ве виждам смисъл да Ви обяснявам по пръсти г-н полицай
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Районен полицай отказва да представи легитимиращ документ ?!
Collapse
X
-
ele написа:Колко обаче е затъмнението може да се установи само със специална апаратура, не на око - ами ако е 4.99%, да не мислите, че човешкото око може да хване това?
Коментар
-
style34 написа:infineon, ясно е, че гарван на гарвана око не вади, ама това, че им пише имената в акта по никакъв начин не ги оправдава, че не се легитимират. По-голямата част от пътните полицаи са боклуци. Лично мнение, ама като гледам и на повечето хора. Не вярвам всички да сме се объркали. И най се дразня като нарушават въпросните господа презумпцията, че пред закона всички са равни. Едва ли тия дето са спрели колегата щяха да държат 40 мин. един от многото собственици на луксозни лимузини с не затъмнени, а направо черни странични предни стъкла.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:style34 написа:infineon, ясно е, че гарван на гарвана око не вади, ама това, че им пише имената в акта по никакъв начин не ги оправдава, че не се легитимират. По-голямата част от пътните полицаи са боклуци. Лично мнение, ама като гледам и на повечето хора. Не вярвам всички да сме се объркали. И най се дразня като нарушават въпросните господа презумпцията, че пред закона всички са равни. Едва ли тия дето са спрели колегата щяха да държат 40 мин. един от многото собственици на луксозни лимузини с не затъмнени, а направо черни странични предни стъкла.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
infineon написа:style34 написа:infineon, ясно е, че гарван на гарвана око не вади, ама това, че им пише имената в акта по никакъв начин не ги оправдава, че не се легитимират. По-голямата част от пътните полицаи са боклуци. Лично мнение, ама като гледам и на повечето хора. Не вярвам всички да сме се объркали. И най се дразня като нарушават въпросните господа презумпцията, че пред закона всички са равни. Едва ли тия дето са спрели колегата щяха да държат 40 мин. един от многото собственици на луксозни лимузини с не затъмнени, а направо черни странични предни стъкла.
Коментар
-
Според мен какъвто е колегата такива са били и полицаите . И колегата се пише на голямата работа като кара с тъмни стъкла а ние останалите сме простолюдие и караме с нормални стъкла . Така и полицаите като него са се престарали да бъдат по така от другите си колеги въпреки че малко ме съмнява да не са се представили и незнам как колегата в съда ще докаже че не са се представили . С записа по телефона може и да не мине номера . Та както се казва в поговорката:да би мирно седяло не би чудо видяло то и колегата да не беше си затъмил стъклата то нямаше да го спират. Но нейсе както се казва : каквото търсило такова намерило .
Коментар
-
Interesni debati kolegi...no eto nakratko...izvinqvam se za latinicata no pi6a ot gsm...Stuklata sum gi zatumnil absolutno celenaso4eno kato na oko..6ofiorskite sa tumni na okolo 35% a ostanalite bez 4elnoto na 100%! Kolata e minala pregled s normalni stukla...i az ne sum promenil ni6to v konstrukciqta im 4len 171 t.2! Vsi4ko e taka kakto e minalo pregled! DA OGRANI4ENA E VIDIMOSTTA...NO ZA TOVA MOE NARU6ENIE NA ZADULJENIETO MI SLEDVA DA MI SE NAPI6E AKT...ZA KOITO NQKOI OT TEZI KOITO RAZBIRAT MI POSO4I OPREDELENA GLOBA! Takava nqma!! A spiraneto na avtomobila e PAM-vremenno spirane ot dvijenie koeto ne e samo po sebe si ne e globa! Za tova spirane e nujna zapoved ot na4alnika PREDSTAVENA MI I VRU4ENA V MOMENTA NA SPIRANETO MI! T.e. Katadjiqta idva da mi spre kolata i mi nosi zapovedta...dnes kogato otidoh da polu4a talona na avtomobila...na4alnika na raionoto mi kaza 4e zapoved ima i nastoq da mi q vru4i...ZAPOVEDTA BE6E SUS STARA DATA OT DENQ NA PROVERKATA ...A AKTA MI E OPISAN 4E E SUSTAVEN V 21:30H I E IZVUN RABOTNO VREME NA ADMINISTRACIQTA...I ZA DA E IZDADEN TOZI DOKUMENT IMA MANIPULACIQ...I ZAPOVEDTA NQMA6E IZHODQ6T NOMER I NEOBOSNOVANA ZAKONOVO..VKLU4EN E 4L 105 I 171 t. 2 ot ZDVP I 4L 22 OT ZANN(KUDETO PI6E 4E NA4ALNIKA IMA PRAVO DA IZDAVA NQKAKVI ZAPOVEDI)! Vsi4ko opisano za policaite i otno6enieto i durjanieto im v srqda vliza vuv voenna prokuratura i ottam da gi razsledvat! Deistviqta na na4alnika naru6avat kup zakoni i nai vajnoto 4e po tozi na4in prikriva gre6nite deistviq na slujitelite si za koeto nosi nakazatelna otgovornost i pri dokazvane na vinata mu i zatvor....a vinata e qsna...dokumenti s lipsva6to i nevqrno sudurjanie...otkaz za razglejdane na vuzrajenieto mi i otgovora za su6toto! Tova e za sega...sigurno izpuskam mn no burzam a izkah da se vklu4a v debata! I DA! 6TE GONQ DO DUPKA POLICAI PREVI6AVA6TI PRAVOMO6TIQTA SI I O6TE POVE4E PRIKRIVANETO IM OT PO VIS6I SLUJITELI! Tova e!1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение. При нарушение потребителят получава официално предупреждение, а модераторите имат правото да изтрият мнението по своя преценка. УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
kazan написа:Interesni debati kolegi...no eto nakratko...izvinqvam se za latinicata no pi6a ot gsm...Stuklata sum gi zatumnil absolutno celenaso4eno kato na oko..6ofiorskite sa tumni na okolo 35% a ostanalite bez 4elnoto na 100%! Kolata e minala pregled s normalni stukla...i az ne sum promenil ni6to v konstrukciqta im 4len 171 t.2! Vsi4ko e taka kakto e minalo pregled! DA OGRANI4ENA E VIDIMOSTTA...NO ZA TOVA MOE NARU6ENIE NA ZADULJENIETO MI SLEDVA DA MI SE NAPI6E AKT...ZA KOITO NQKOI OT TEZI KOITO RAZBIRAT MI POSO4I OPREDELENA GLOBA! Takava nqma!! A spiraneto na avtomobila e PAM-vremenno spirane ot dvijenie koeto ne e samo po sebe si ne e globa! Za tova spirane e nujna zapoved ot na4alnika PREDSTAVENA MI I VRU4ENA V MOMENTA NA SPIRANETO MI! T.e. Katadjiqta idva da mi spre kolata i mi nosi zapovedta...dnes kogato otidoh da polu4a talona na avtomobila...na4alnika na raionoto mi kaza 4e zapoved ima i nastoq da mi q vru4i...ZAPOVEDTA BE6E SUS STARA DATA OT DENQ NA PROVERKATA ...A AKTA MI E OPISAN 4E E SUSTAVEN V 21:30H I E IZVUN RABOTNO VREME NA ADMINISTRACIQTA...I ZA DA E IZDADEN TOZI DOKUMENT IMA MANIPULACIQ...I ZAPOVEDTA NQMA6E IZHODQ6T NOMER I NEOBOSNOVANA ZAKONOVO..VKLU4EN E 4L 105 I 171 t. 2 ot ZDVP I 4L 22 OT ZANN(KUDETO PI6E 4E NA4ALNIKA IMA PRAVO DA IZDAVA NQKAKVI ZAPOVEDI)! Vsi4ko opisano za policaite i otno6enieto i durjanieto im v srqda vliza vuv voenna prokuratura i ottam da gi razsledvat! Deistviqta na na4alnika naru6avat kup zakoni i nai vajnoto 4e po tozi na4in prikriva gre6nite deistviq na slujitelite si za koeto nosi nakazatelna otgovornost i pri dokazvane na vinata mu i zatvor....a vinata e qsna...dokumenti s lipsva6to i nevqrno sudurjanie...otkaz za razglejdane na vuzrajenieto mi i otgovora za su6toto! Tova e za sega...sigurno izpuskam mn no burzam a izkah da se vklu4a v debata! I DA! 6TE GONQ DO DUPKA POLICAI PREVI6AVA6TI PRAVOMO6TIQTA SI I O6TE POVE4E PRIKRIVANETO IM OT PO VIS6I SLUJITELI! Tova e!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Obqsnil sum mnogo qsno 4e latinicata e zaradi tova 4e pi6a ot gsm kakto i sega! S teb kolega nikoi ne se zaqjda! Tozi forum e za da se komentirat opredeleni slu4ki,problemi i situacii...ako na teb ne ti haresva ne6to prosto ne se vklu4vai! I 6tom nqma da se spazva dobriq ton...po umniq vinagi otstupva...i zatova az napuskam i iztrivam vsi4kata si informaciq...iskah da sum v pomo6t i na drugi kolegi ama 6tom ima i takiva koito opredelqt koi im haresva i koi ne s lopatata...zna4i na men mqstoto mi ne e tuk!1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение. При нарушение потребителят получава официално предупреждение, а модераторите имат правото да изтрият мнението по своя преценка. УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
kazan, аз съм с теб! Ако всичко е така, както го описваш си в правото си. Ако наистина не са се легитимирали ги гони до дупка. И на мен ми писна от тъпи дебели ченгета, които се насират при мисълта да спрат някоя мутра, но са много велики като спрат някой обикновен човек. А на това, че на някой си му писнало да чете нещо си, да си направи свой форум и да си пише и да си чете само той вътре!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Да си кажа и моето мнение за затъмнените стъкла.Аз лично не съм против тях. Колегите, дето се дразнели от загубената си видимост - ами ако пред вас е микробус или камион имате ли видимост, колеги?Дразня се страшно много, когато на някой му наложат наказание заради тъмните стъкла, най-вече защото:- на всички депутатски коли, служебни, стъклата са затъмнени;- на всички коли на президентство, правителство и т.н. стъклата са затъмнени;- на много от скъпите лимузини и джипове стъклата са затъмнени.Да сте видяли някой джип да го спрат от движение за тъмни стъкла? Или собственикът му да стържи фолио пред полицаите? Ще стане на кукуво лято.Винаги съм уважавал труда на полицаите, когато съм в нарушени никога не съм се противил да ми напишат акт, но само когато са прави. А се е случвало и да не са.Моите стъкла не са затъмнени, просто изказвам принципна позиция.
Коментар
-
style34 написа:kazan, аз съм с теб! Ако всичко е така, както го описваш си в правото си. Ако наистина не са се легитимирали ги гони до дупка. И на мен ми писна от тъпи дебели ченгета, които се насират при мисълта да спрат някоя мутра, но са много велики като спрат някой обикновен човек. А на това, че на някой си му писнало да чете нещо си, да си направи свой форум и да си пише и да си чете само той вътре!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Не си прав колега style34 Това че kazan се прави по тарикат от нас останалите никак не го оправдава . Полицаите са виновни че си е затъмил стъклата което е забранено тук във форума модераторите са виновни че му правят забележка че пише на олигрофеница . Защо само при него се получава така ??? Ами хубаво е че си знае правата но е много лошо че не си спазва задълженията . Когато искаш едното трябва да спазваш и другото . Заставам твърдо зад [b]jenshen73[/
Коментар
-
jenshen73 написа:style34 написа:kazan, аз съм с теб! Ако всичко е така, както го описваш си в правото си. Ако наистина не са се легитимирали ги гони до дупка. И на мен ми писна от тъпи дебели ченгета, които се насират при мисълта да спрат някоя мутра, но са много велики като спрат някой обикновен човек. А на това, че на някой си му писнало да чете нещо си, да си направи свой форум и да си пише и да си чете само той вътре!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар