Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за шипове за гуми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за шипове за гуми

Имам много хубави зимни гуми с голям грайфер за сняг и място за шипове(Hankook). В снега нямам никакъв проблем. Обаче сега през деня снега в планината се разтапя и през нощта замръзва.Така неможах да се кача на една хижа и ме хвана яд за 200м понеже последния участак беше стъкло. Та въпроса ми е:някой знае ли от къде мога да си купя шипове? На бройка ли се продават или нещо комплект? трябват ми 10-12 че като стане така да наредя 5-6 на гума колкото да се покатеря. Благодаря предварително.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

малко извън темата, но :в България е забранено използването на гуми с шипове
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
      колега за това си прав но в закона пише по пътищата а не както колегата иска в планината и ще бъде за кратко и не вярвам да е кои знае какъв проблема колега ще следя темама с интерес и аз пцувах ли пцувах миналия месец и то за съвсем малко та вериги слагах и накрая излезнах ама само мъки
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
        Sev написа:
        колега за това си прав но в закона пише по пътищата а не както колегата иска в планината и ще бъде за кратко и не вярвам да е кои знае какъв проблема колега ще следя темама с интерес и аз пцувах ли пцувах миналия месец и то за съвсем малко та вериги слагах и накрая излезнах ама само мъки
        Много правилно ме е разбрал колегата, че няма да ги ползвам по пътищата.А колкото до забраната като пътя е стъкло и няма нищо хвърлено знаете ли колко ми дреме че е забранено.Нека си стигна аз за където съм тръгнал пък другото........Щом като плащам данъци и виждам как си вършат работата разни хора, които ми вземат паричките. Няма да обяснявам как спахме по колите на 03.01.2008 на ГЛАВЕН ПЪТ на петолъчката и никой да не мине да ме пита добре ли съм или не и в същото време по радиото да слущам как било голям проблем, че пред президенството имало 10см. сняг.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Айде бре колеги. Някой няма ли да вземе отношение по въпроса???????
          Ex.Opel Astra

Коментар

защо не пробваш със стари гуми+болтове с гайки.такива бяха зимните гуми на баща ми на ’москвето’ .преди повече от 20-25 години ,но никъде не сме закъсвали.
            Прикачени файлове

Коментар

Живко, виждал съм такива шипове по гумаджийниците в Ямбол. Вероятно ги свалят от гуми втора употреба, незнам. Като слагахме новите гуми на Делтата, точно тогава видях в гумаджийницата. Това беше преди няколко месеца, но ако искаш ще мина утре да видя дали има. А ти провери по гумаджийниците из Бургас...

Коментар

Working...
              X