Имам много хубави зимни гуми с голям грайфер за сняг и място за шипове(Hankook). В снега нямам никакъв проблем. Обаче сега през деня снега в планината се разтапя и през нощта замръзва.Така неможах да се кача на една хижа и ме хвана яд за 200м понеже последния участак беше стъкло. Та въпроса ми е:някой знае ли от къде мога да си купя шипове? На бройка ли се продават или нещо комплект? трябват ми 10-12 че като стане така да наредя 5-6 на гума колкото да се покатеря. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за шипове за гуми
Collapse
X
-
Sev написа:малко извън темата, но :в България е забранено използването на гуми с шиповеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:Sev написа:малко извън темата, но :в България е забранено използването на гуми с шиповеEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Живко, виждал съм такива шипове по гумаджийниците в Ямбол. Вероятно ги свалят от гуми втора употреба, незнам. Като слагахме новите гуми на Делтата, точно тогава видях в гумаджийницата. Това беше преди няколко месеца, но ако искаш ще мина утре да видя дали има. А ти провери по гумаджийниците из Бургас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар