Колеги оня ден ми се наложи пак да пътувам от Пловдив за морето. Като стигнах установих, че сака, който беше в багажника отдолу е мокър. Одеве се сетих да проверя. Под долната кора на багажника си е влажничко. Сега като се сещам, преди време много се чудех, като установих че задната дясна седалка точно до облегалката е мокра. От какво може да е това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мокър багажник
Collapse
X
-
Ако маркуча е здрав и не тече - мога да предположа друго - при мен зимно време се наблюдава усилено кондензиране в отсека за резервна гума. Получава се от това че не проветрявам, там въздуха застоява, и направо се мокри. Даже миналата година пуснах тема "Колата ми мухляса" (или нещо подобно..)Ето свързана тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39058
Коментар
-
Re: Мокър багажник
naskobg написа:Колеги оня ден ми се наложи пак да пътувам от Пловдив за морето. Като стигнах установих, че сака, който беше в багажника отдолу е мокър. Одеве се сетих да проверя. Под долната кора на багажника си е влажничко. Сега като се сещам, преди време много се чудех, като установих че задната дясна седалка точно до облегалката е мокра. От какво може да е това?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар