Тази джаджа работи ли наистина?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магнитен омекотител на вода
Collapse
X
-
ogi28b написа:Колкото и магнетизатор за горивото сигурно... Това с магниотите е голям бизнес ! Извинете, колежке, за спама. Наистина нямам инфо за водата, но за горивото - със сигурност не върши работа!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
За какво ти е мека вода в бойлера? Освен че ще образува по-малко котлен камък?При къпане кожата ти ще стои мазна... много мразя да се къпя с мека вода.Прочетох в нета за тези омекотители - бе може и да вършат някаква работа, но аз никъде не съм видял в промишлеността да се ползва този метод за омекотяване.А при парните котли е изключително важно водата да е минала през обработка (не е само омекотяване). Но там всичко се върши по химичен път.Това е май нещо като магнитните наколенници на Д-р Ливайн
Коментар
-
Immortal написа:За какво ти е мека вода в бойлера? Освен че ще образува по-малко котлен камък?При къпане кожата ти ще стои мазна... много мразя да се къпя с мека вода.Прочетох в нета за тези омекотители - бе може и да вършат някаква работа, но аз никъде не съм видял в промишлеността да се ползва този метод за омекотяване.А при парните котли е изключително важно водата да е минала през обработка (не е само омекотяване). Но там всичко се върши по химичен път.Това е май нещо като магнитните наколенници на Д-р ЛивайнВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар