Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК тихомълком си обира кабелите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

През март 2007, след като си купих жилището, реших (с кой акъл ) да си прекарам стационарен телефон. Ходих в БТК, висях по опашки и най-накрая подадох молба. Обещаха ми безплатен wireless телефон и да ме свържат до 10-ина дни.Още на следващия ден ми се обадиха да ме питат дали като дойдат, ще мога да им осигуря достъп до таблото на блока. Казах им, че ще мога, те ми казаха, че ще се обадят да уточним дата и си казахме дочуване.До ден днешен чакам това уточняване, роди ми се дете, то проходи, скоро ще го пращам в казармата Дори и не смея да си помисля вече, че ще дойдат да ми сложат телефон Ако дойдат, ще откажа, разбира се :D БТК са смешници. То само като си помислиш, че собтвеници са им AIG, които може би ще фалират всеки момент
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
      През март 2007, след като си купих жилището, реших (с кой акъл ) да си прекарам стационарен телефон. Ходих в БТК, висях по опашки и най-накрая подадох молба. Обещаха ми безплатен wireless телефон и да ме свържат до 10-ина дни.Още на следващия ден ми се обадиха да ме питат дали като дойдат, ще мога да им осигуря достъп до таблото на блока. Казах им, че ще мога, те ми казаха, че ще се обадят да уточним дата и си казахме дочуване.До ден днешен чакам това уточняване, роди ми се дете, то проходи, скоро ще го пращам в казармата Дори и не смея да си помисля вече, че ще дойдат да ми сложат телефон Ако дойдат, ще откажа, разбира се :D БТК са смешници. То само като си помислиш, че собтвеници са им AIG, които може би ще фалират всеки момент
      Учудва ме единствено, че не ти пращат сметки...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз планирам да отсвиря БТК в момента в който от VoIP фирмата потвърдят, че са готови да ми поемат номера на офиса. То бива безумна сума за телефон ама толкоз безумна не очаквах, че е . До сега в счетоводството плащаха директно, но оня ден викам "Я да видя аз фактурата" ... Резултата е: Обща сума 60лв, от която 25лв за ADSL и ... познайте - 35лв - 82минути разговори и абонамени от 22.2лв. Бах ги. Аз за 14 мобилни номера плаща средно около 150лв/месец....
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Стационарните телефони - мобилни

В наше село (Ямболско) стационарните телефони вече са мобилни. Димек - сменили централата, дали на всеки по един нов телефон и можеш да се разхождаш из селото (за извън селото - незнам) с телефона в джоба. До колкото разбрах от вуйчо ми, телефоните ставали цифрови (уж и сега са) и затова в близко бъдеще щели в цяла България да ги направят така. Това му го е казал някакъв техник, а такава информация не мога да намеря никъде из нета. Дали някой е знае дали наистина е така или това е някакъв експеримент на БТК?Колежке, същият въпрос се разисква в друга тема, пак от ямболско и пак от село...Модерирано. Модераторски екип на fiat-bg.org
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
          X