Колеги моля за мнението ви кое от двете да избера- Брава 1.4 12В без клима и АБС или Браво 1.6 16В с клима и АГУ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кажете кое е за предпочитане
Collapse
X
-
Според личните ти нужди. По принцип кола без клима никога няма да си карам, та затова съветът ми е Бравото (ако те задоволява от към място и врати)."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Определено има коли бол, а и гладни автоджамбази също, можеш да сваляш цени душманската, защото сега никой не купува. Потърси си Брава със 1,8 или дизел и всички екстри, при стара кола компромис с екстрите не трябва да се прави, защото разлика в цената е малка за кола с или без клима. да речем. Иначе, ако си се спрял на тези 2 коли точно, незнайно защо ти си знаеш.....аз бих избрал бравото при всички положения, но трябва да се има предвид каква е газ. уредбата инж. или обикновенна, ако е обикновенна да се провери за грешки в компа и други проблеми.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
толкова е елементарно- ако имаш нужда от 4 врати търси брава, ако носиш много багаж също- и двете са обвързани с имането на дете/деца в общи линии. аз нямам нужда от 4 врати- много важно, че ще кача някой на 3 месеца 1 път... не ме бърка да стана, затова избрах браво. багажника ако не носиш някви постоянно инструменти в общи линии стигаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар