Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кажете кое е за предпочитане

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кажете кое е за предпочитане

Колеги моля за мнението ви кое от двете да избера- Брава 1.4 12В без клима и АБС или Браво 1.6 16В с клима и АГУ
    Fiat Stilo 1.2 16V 2003г.

с клима - гласувам с 2 ръце. Но това са две различни коли....
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

1. Кола с по-слаб двигател, без екстри.2. Кола с по-мощен двигател, с екстри и с АГУ.Странна дилема

Коментар

Не знам ама тая Брава ме уби откъм екстри ама никви няма ,нито АБС,аеърбег,клима - има ли такъв клас на оборудване при бравата А и към този 12В ДВГ съм резервиран
        Fiat Stilo 1.2 16V 2003г.

Коментар

този двигател, с лоши масла и не добра поддръжка харчи валове като масло(1.4 12в) ...взимай бравото, на ширина са едни и същи, само вратите са по-малко.. 1.6 е къде по-добър двигател
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Според личните ти нужди. По принцип кола без клима никога няма да си карам, та затова съветът ми е Бравото (ако те задоволява от към място и врати).
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Не бързай и си потърси Brava с екстрите и по-голям мотор.
              brava 1.6_v16 elx

Коментар

Определено има коли бол, а и гладни автоджамбази също, можеш да сваляш цени душманската, защото сега никой не купува. Потърси си Брава със 1,8 или дизел и всички екстри, при стара кола компромис с екстрите не трябва да се прави, защото разлика в цената е малка за кола с или без клима. да речем. Иначе, ако си се спрял на тези 2 коли точно, незнайно защо ти си знаеш.....аз бих избрал бравото при всички положения, но трябва да се има предвид каква е газ. уредбата инж. или обикновенна, ако е обикновенна да се провери за грешки в компа и други проблеми.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

100% Бравото
                  fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Нито едната от двете. Кола без климатик или с 2 врати аз не бих си купил.
                    motikas написа:
                    Не бързай и си потърси Brava с екстрите и по-голям мотор.
                    Това е правилният отговор.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Само това ли е избора ти? Ако да - предлагам по-мощния двигател с климатика...сега ще съм субективен: А, защо не искаш JTD например. Сега имаш избор, а и джамбазите са по-мекушави
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Между браво и брава- Браво.Между 1.4 и 1.6 - 1.6.Всичките плюсове са за бравото
                        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

толкова е елементарно- ако имаш нужда от 4 врати търси брава, ако носиш много багаж също- и двете са обвързани с имането на дете/деца в общи линии. аз нямам нужда от 4 врати- много важно, че ще кача някой на 3 месеца 1 път... не ме бърка да стана, затова избрах браво. багажника ако не носиш някви постоянно инструменти в общи линии стига
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                          X