Колеги,моля за малко компетентни мнения по въпроса.Смятам да си пускам интернет,но имам малка телефонна централа която ми разделя сигнала на 4-ри отделни номера.Нямам друга алтернатива,(единствено през тел.кабел) ADSL.Та чудя се,това ще пречи ли на телефоните да си работят нормално. Направил съм малка схема,дано да ви говори нещо.Става на въпрос за Холандия,но мисля ,че принципа е един и същ като при БТК.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прекарване на интернет(съвет)+телефонна централа.
Collapse
X
-
Колега, виждам, че си се насочил към БТК, щом нямаш друга алтернатива.Щом ще имаш НТ, това означава, че ще ти трябва съответно ИСДН-ски модем от БТК.За съжаление ще имаш доста проблеми с ИСДН-ските им модеми. Особено ако искаш този интернет да го шерваш в мрежа след това.Аз се борих с БТК и този казус, но накрая прекратих АДСЛ-а, защото от БТК просто казаха, че не могат да се справят с проблема и за да ми работило всичко трябвало за АДСЛ-а да си пусна отделна аналогова линия. Нещо нереално прозвуча и накрая благодарение на тяхното становище успях и да прекратя договора, който вече беше сключен.Това естествено, ако искам да си администрирам мрежата. Ако не искаш да администрираш мрежа и се съгласиш на ИП-та такива, каквито ти дава ИСДН модема, то най-вероятно няма да имаш проблем, ама за това ти го казвам, да имаш едно на ум.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Колега, виждам, че си се насочил към БТК, щом нямаш друга алтернатива.Щом ще имаш НТ, това означава, че ще ти трябва съответно ИСДН-ски модем от БТК.За съжаление ще имаш доста проблеми с ИСДН-ските им модеми. Особено ако искаш този интернет да го шерваш в мрежа след това.Аз се борих с БТК и този казус, но накрая прекратих АДСЛ-а, защото от БТК просто казаха, че не могат да се справят с проблема и за да ми работило всичко трябвало за АДСЛ-а да си пусна отделна аналогова линия. Нещо нереално прозвуча и накрая благодарение на тяхното становище успях и да прекратя договора, който вече беше сключен.Това естествено, ако искам да си администрирам мрежата. Ако не искаш да администрираш мрежа и се съгласиш на ИП-та такива, каквито ти дава ИСДН модема, то най-вероятно няма да имаш проблем, ама за това ти го казвам, да имаш едно на ум.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
u_bo
stan.s написа:Колега,дадох пример за (БТК)понеже съм в Холандия имам предвид тяхната тел.компания(KPN),но принципа би трябвало да е същия Не съм много в час с тия термини,ако можеш да ми обясниш какво означава(шерваш) и да си (администрирам мрежата).Интернета ще се ползва като домашните, няма да правя нещо специално.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар