Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой ме заслепи на цариградско с тъмно Браво преди час?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой ме заслепи на цариградско с тъмно Браво преди час?

Колеги, някой случайно да е карал по Цариградско шосе посока Младост, по-бързо от обичайното.Защото както си карах с 90км/ч в най-лявата лента изведнъж на дълги точно ми свети някой и доста гадно ме заслепи.Ако е някой от вас веднага да си признава.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Аз пък както си карах одеве по цариградско, бързах за младост, и някакъв с една Либра се влачи с 90 в най-лявата... И му светя - дълги/къси... после се напъваше след мене да се доказва, ама на 170 се отказа. Явно толкова му може либрата.

Коментар

Там няма ли знак за ограничение на скоростта на 80 км/ч

Коментар

Stilo написа:
        Там няма ли знак за ограничение на скоростта на 80 км/ч
        Толкова ти е ограничена минималната скорост Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
        FIAT Nuova Punto 1.2 8V
        FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
        ...and justice for all

Коментар

Е трябва да сте луди да карате със 170 по разбитото Цариградско шосе... Аз най-много съм карал там със 150
          www.CarProfi-BG.com
          Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
          Зареждане и ремонт на автоклиматици.
          Най-атрактивните цени в София!

Коментар

А за състезателите да кажа че на омв-то има камера.Ако искате карайте с 200.
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
              А за състезателите да кажа че на омв-то има камера.Ако искате карайте с 200.
              Ми аз редовно минавам през там със 120 а нямам честитка!Да очаквам ли>?
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

Ми к’во да ти кажа?! Правил съм не веднъж дребни нарушения на места с камери и до сега само една честитка съм получил за настъпване на стоп линията... Колкото до тази на ОМВ, за която споменахте няма радар към нея. И да има всички знаем, че снимката не е доказателство в съда и актовете над 50 лв могат спокойно да се обжалват. И все пак законите са не да ни плашат с празнене на джоба, а защото те самите са това, което е нормалното да се прави - да се спазват. Аз веднъж си позволих да карам със 150 там и то защото един голф ме натискаше и трябваше да му покажа как изостава. Пък и хубав облак му спретнах с моя дизел
                www.CarProfi-BG.com
                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                Най-атрактивните цени в София!

Коментар

в последно време Оги доста се шегува, но малко хора разбират шегите му :D
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

crush написа:
                    Ми к’во да ти кажа?! Правил съм не веднъж дребни нарушения на места с камери и до сега само една честитка съм получил за настъпване на стоп линията... Колкото до тази на ОМВ, за която споменахте няма радар към нея. И да има всички знаем, че снимката не е доказателство в съда и актовете над 50 лв могат спокойно да се обжалват. И все пак законите са не да ни плашат с празнене на джоба, а защото те самите са това, което е нормалното да се прави - да се спазват. Аз веднъж си позволих да карам със 150 там и то защото един голф ме натискаше и трябваше да му покажа как изостава. Пък и хубав облак му спретнах с моя дизел
                    :P и аз така бих направил, мнооого ме дразнят голфовете - по точно задкормилните у-ва Иначе винаги трябва да се съобразяваме с пътната обстановка, както и с камерите
                    Ritmo 105 TC

Коментар

Re: Кой ме заслепи на цариградско с тъмно Браво преди час?

BO написа:
                      Колеги, някой случайно да е карал по Цариградско шосе посока Младост, по-бързо от обичайното.Защото както си карах с 90км/ч в най-лявата лента изведнъж на дълги точно ми свети някой и доста гадно ме заслепи.Ако е някой от вас веднага да си признава.
                      Ако беше мръднал навреме нямаше да те заслепи
                      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Бе нямаше ли тема "Колко km/h сте вдигали с фиатките"
                        Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

E кажи номера му поне видя ли го или не успя??
                          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                          FIAT БРАВО 1.2 16v
                          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
                            E кажи номера му поне видя ли го или не успя??
                            Като му застанах от зад само видях, че е браво, или тъмно синьо или черно.Имаше и някакъв такъв "кюнец" изпълняващ ролята на гърне.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Мен пък ме заслепи един самолет дейва... де лети и той в моя въздушен коридор - не разбрах! Ама ноу ме ядоса... и кат глеам, вече доста спътници ми пресичат и то без да се оглеждат! Ама що все по моето трасе бе? Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                              X