Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

автомобилите фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това е Супер тъпо и се дразня много като някои каже за някоя кола независимо дали Фият,че много се чупела въпроса е как си гледаш колата дали си попаднал на кола какво правиш за нея аз съм адски доволен от Типака и доста хора съм озадачавал със здравината му и ми викат ако беше друга кола нямаше да издържи до сега на напъна които и налагаш просто немога да ви опиша колко много съм доволен и все още двигалетя ми не е отварян на 84000 съм сменял само термостата маслата филтри гуми(често) шарнирите(носачите) и крушки обийствено здрава кола...
    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Re: автомобилите фиат

STEKO написа:
      колеги като чета тук в форума , фиатовете май имат повече техн проблеми,моля за мнения
      Абсолютно!Предимно технически. Е...тук таме се намират и психически, но това е в рамките на нормалното.

Коментар

ogi28b написа:
        ntodorov написа:
        Ама разбира се, че се чупят и то многоооооооооооо...Не ги купувайте. Оставете ги на нас баламите да си трошим главите От как се помня все ФИАТ имам и всичките се трошат, че и на две даже.....
        И забрави да допълниш колега - не си купувайте Дизелови ФИАТи, много са гадни, много им е скъпа поддръжката, ужасно неприятно. Купувайте си само бензинови коли, по възможност ФВ или Опел. Дизела е гадно гориво, мирише лошо, замръзва, и ще стане по-скъпо от бензина.
        То за дизела е ясно. Кой не знае, че италиянците нямат хубави дизели...Ама хич, хич не ги бива - нито се чуват, нито пушат, харчат малко а на всичкото отгоре палят лесно зимата. Това дизели ли са въобще? За какво говорим ?
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Какво емнахте колегата и го взехте на базик. STEKO вярно е това, че колата е като жената въпрос на късмет. Аз моята не сам я подбирал, но се абстрахирай от това мнение "че фиат се чупят повече от другите коли". Много добър мотор е ЖТД. Съветвам те да избереш него. Няма да имаш проблеми с обороти, работи много стабилно и добре и има рязка мощ, когато ти е нужна. Едни носачи съм сменил, подгревни свещи и обслужвания, това съм правил по моята за 2.5 години.
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Да цялата работа и до подръжка и до майстори и пишман майстори.Този ми е 3-ти фиат каръл съм какво ли не и честно казано старата кола си иска внимание.Така че колеги всичко си е до късмет. Но най-голямата пръчка ноято съм карал е Ситроен Ксантия просто там сигорност няма

Коментар

STEKO написа:
              колеги като чета тук в форума , фиатовете май имат повече техн проблеми,моля за мнения
              Повече са, колега. Не знам от кого/какво, но - повече са И не само технически, ами физически, психически, социални, икономически, емоционални и т.н. каквото се сетиш :D С баща ми за последните 10-ина години сме си купили общо 5 фиата, дори в момента имаме 3, но не ни увряха глупавите глави
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Lestat написа:
                Ти май имаш проблем. Няма кола, която да не се чупи. Като си будала и не можеш да прецениш какво да си купип и то не струва ще се чупи :/... САМО В БЪЛГАРИЯ ГО ИМА ТОВА МНЕНИЕ ЗА ФИАТ... НЯКОЙ НЯКОГА ГОВОРИЛ ЛИ Е С АНГЛИЧАНИ, БРАЗИЛЦИ, АЗИАТЦИ където тези коли са почти на почит... Айде както казаха колегите оставете ни нас баламите да си караме трошливите на 2 коли ахаха ... А факта че има продадени 1 милион гранде пунто само за Англия доказва какви коли са. Някой казват че всичко почнало от Ритмо, Регата, които били несполучливи модели.. за мене пък и те не са .. ех че се ядосвам на такива работи ...
                И аз такива легенди чувах преди години, когато все още ги имаше масово такива коли... Това са мнения на шафери, които само могат да въртят геврека и нищо не пипат по автомобила. Да чупят се, кой автомобил не се чупи, ама и като не се оправи, още повече се счупва.Аз имам Ритмо и само мога да кажа че е трудно намирането на части и почти невъзможно, както и цената им. Ама който си държи на колата си намира начин - или я спира от движение - всички такива тъпотии, че се чупят са направо смешни. Е да, то да не е да си купи човек някой голф и части бол за стотинки... Друго си е магията ФИАТ, само тези които са се потопили в нея знаят Преди ме дразнеха такива мнения "те италианските коли се чупят" или пък "не си вземай Фиат".... Сега направо ги съжелявам хорица с такива мнения и ги подминавам с надсмешка.... Ще поумнеят ама сигурно като се оправим и като нация...
                Ritmo 105 TC

Коментар

благодаря на колегите за откровението , ще търся читав фиат
                  добрите отиват в рая а лошите където си поискат !!!!!!!

Коментар

STEKO написа:
                    Повече от какво?
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

STEKO написа:
                      Каквата и кола да търсиш все трябва да е "читава" (ах колко обичана от мене дума )

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                      ex:Opel Kadett 1.3
                      ex:Fiat 125p
                      ex:Москвич 412

Коментар

STEKO написа:
                        Ама верно, бяхме доста откровени! Успех с търсенето на твоя Фиат и после, нали знаеш, трябва да се похвалиш
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Фиат, Алфа, Ланча... все са яки трошляци Много се кефя като ям Q7-ци или X6-ци с моя трошляк
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
                            Фиат, Алфа, Ланча... все са яки трошляци Много се кефя като ям Q7-ци или X6-ци с моя трошляк
                            Ама те тия дето ги изяждаш знаеха ли, че се гоните? А и не мисля, че това е най-важното. В смисъл и едно Уно можеш да го направиш да е по-бързо от една Алфа 159, но това не го прави по-хубаво от нея, нали? Алфа 159 е изключително красива и ми е мечта, но да не прекаляваме Сега следва да ми кажете как не разбирам и че по-добро от наш’то нема
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                              zgabrovski написа:
                              Ама те тия дето ги изяждаш знаеха ли, че се гоните? А и не мисля, че това е най-важното. В смисъл и едно Уно можеш да го направиш да е по-бързо от една Алфа 159, но това не го прави по-хубаво от нея, нали? Алфа 159 е изключително красива и ми е мечта, но да не прекаляваме Сега следва да ми кажете как не разбирам и че по-добро от наш’то нема
                              Ми то Алфа 159 си е наше бе, само името друго, производителя - същия
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

style34 написа:
                                zgabrovski написа:
                                Много ясно че една 159 е в пъти по красива от Q7 или Х6 със какво не трябва да прекаляваме че нещо не ми стана ясно
                                forza la FIAT
                                http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Working...
                                X