Това е Супер тъпо и се дразня много като някои каже за някоя кола независимо дали Фият,че много се чупела въпроса е как си гледаш колата дали си попаднал на кола какво правиш за нея аз съм адски доволен от Типака и доста хора съм озадачавал със здравината му и ми викат ако беше друга кола нямаше да издържи до сега на напъна които и налагаш просто немога да ви опиша колко много съм доволен и все още двигалетя ми не е отварян на 84000 съм сменял само термостата маслата филтри гуми(често) шарнирите(носачите) и крушки обийствено здрава кола...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
автомобилите фиат
Collapse
X
-
ogi28b написа:ntodorov написа:Ама разбира се, че се чупят и то многоооооооооооо...Не ги купувайте. Оставете ги на нас баламите да си трошим главитеОт как се помня все ФИАТ имам и всичките се трошат, че и на две даже.....
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Какво емнахте колегата и го взехте на базик. STEKO вярно е това, че колата е като жената въпрос на късмет. Аз моята не сам я подбирал, но се абстрахирай от това мнение "че фиат се чупят повече от другите коли". Много добър мотор е ЖТД. Съветвам те да избереш него. Няма да имаш проблеми с обороти, работи много стабилно и добре и има рязка мощ, когато ти е нужна. Едни носачи съм сменил, подгревни свещи и обслужвания, това съм правил по моята за 2.5 години."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Re: автомобилите фиат
STEKO написа:колеги като чета тук в форума , фиатовете май имат повече техн проблеми,моля за мненияИ не само технически, ами физически, психически, социални, икономически, емоционални и т.н. каквото се сетиш :D С баща ми за последните 10-ина години сме си купили общо 5 фиата, дори в момента имаме 3, но не ни увряха глупавите глави
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Lestat написа:Ти май имаш проблем. Няма кола, която да не се чупи. Като си будала и не можеш да прецениш какво да си купип и то не струва ще се чупи :/... САМО В БЪЛГАРИЯ ГО ИМА ТОВА МНЕНИЕ ЗА ФИАТ... НЯКОЙ НЯКОГА ГОВОРИЛ ЛИ Е С АНГЛИЧАНИ, БРАЗИЛЦИ, АЗИАТЦИ където тези коли са почти на почит... Айде както казаха колегите оставете ни нас баламите да си караме трошливите на 2 коли ахаха ... А факта че има продадени 1 милион гранде пунто само за Англия доказва какви коли са. Някой казват че всичко почнало от Ритмо, Регата, които били несполучливи модели.. за мене пък и те не са .. ех че се ядосвам на такива работи ...Преди ме дразнеха такива мнения "те италианските коли се чупят" или пък "не си вземай Фиат".... Сега направо ги съжелявам хорица с такива мнения и ги подминавам с надсмешка.... Ще поумнеят ама сигурно като се оправим и като нация...
Ritmo 105 TC
Коментар
-
Re: автомобилите фиат
STEKO написа:колеги като чета тук в форума , фиатовете май имат повече техн проблеми,моля за мненияVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Фиат, Алфа, Ланча... все са яки трошляциМного се кефя като ям Q7-ци или X6-ци с моя трошляк
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Фиат, Алфа, Ланча... все са яки трошляциМного се кефя като ям Q7-ци или X6-ци с моя трошляк
Сега следва да ми кажете как не разбирам и че по-добро от наш’то нема
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:zgabrovski написа:Фиат, Алфа, Ланча... все са яки трошляциМного се кефя като ям Q7-ци или X6-ци с моя трошляк
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
style34 написа:zgabrovski написа:Фиат, Алфа, Ланча... все са яки трошляциМного се кефя като ям Q7-ци или X6-ци с моя трошляк
forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар