колеги като чета тук в форума , фиатовете май имат повече техн проблеми,моля за мнения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
автомобилите фиат
Collapse
X
-
Форумът е активен, всеки пише - затова има и много изписано. Ако прочетеш форума за дизели и кой какво го е застигнал - дали теб ще те застигне всичко това? Едва ли. Голфовете, колега, се чупят не по-малко от фиатите - но все още ги имат за най-здравите коли.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Влвзни във форума на мерцедес там ще видиш за какви оплаквания става дума има около 200 страници само теми за проблемите на мерцедесforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Ти май имаш проблем. Няма кола, която да не се чупи. Като си будала и не можеш да прецениш какво да си купип и то не струва ще се чупи :/... САМО В БЪЛГАРИЯ ГО ИМА ТОВА МНЕНИЕ ЗА ФИАТ... НЯКОЙ НЯКОГА ГОВОРИЛ ЛИ Е С АНГЛИЧАНИ, БРАЗИЛЦИ, АЗИАТЦИ където тези коли са почти на почит... Айде както казаха колегите оставете ни нас баламите да си караме трошливите на 2 коли ахаха ... А факта че има продадени 1 милион гранде пунто само за Англия доказва какви коли са. Някой казват че всичко почнало от Ритмо, Регата, които били несполучливи модели.. за мене пък и те не са .. ех че се ядосвам на такива работи ...
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
имам приятел с мерцедес sdi220 96г.все му свети нещо по таблото,сложи течност на чистачките светва,смени дифтунга на дюза светва др.,и още колко раб.да не изпроявам и се на диагностик да изчисте грешките.А пак тук в форума да ти кажа виждаш само тез с проблеми а др. който са десетки пъти повече не си пишат радоста,не бих е сменил мойта дори и за мерцедес,може някой да ме излъже само с некое по-ново VOLVO задължително дизел.
Коментар
-
Въпрос на късмет и подръжкаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ntodorov написа:Ама разбира се, че се чупят и то многоооооооооооо...Не ги купувайте. Оставете ги на нас баламите да си трошим главите От как се помня все ФИАТ имам и всичките се трошат, че и на две даже.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар