Стига с тия селски гъзари бе хора. Купуваш си скъпо БМВ и си селски гъзар, така ли? Това са някакви комплексарски разсъждения. БМВ е марка, която е на почит в цял свят. Всички ли хора с БМВ-та са селски гъзари? Предпочитам честно да ти кажа да карам X6 и да ме мислиш за такъв, отколкото да си карам Фиатката.
А ти колега като си почитател на немските каски продавай фиата и скачай на голф , защото не заслужаваш да караш италианска кола , като не умееш да цениш тези автомобили то не заслужаваш и да притежаваш такъв , ае със здраве
Оффф, обяснявам за пореден път. НИКОГА не бих си купил Голф или някое 20 годишно БМВ. Това вече е селско - да си купя някаква кошница само и само да карам БМВ. Би ли ми обяснил къде съм казал, че Фиат или Алфа са лоши коли Напротив, написах, че 159 ми е мечта. НО в никакъв случай не мога да си кривя душата и да кажа, че световнопризнати марки като БМВ са тъпи и смотани коли, както ти твърдиш и много други тук. Смешно е да се каже, че само италианките са най-хубави, най-здрави и всичко друго е боклук. Май станахте като ГоУфаджиите - тяхното е най-добро. Аз не съм почитател на немските "каски", а на всичко, което ми харесва. Така че аз карам Фиат и си го ценя, доволен съм от него, има и слаби страни, но за толкова пари - толкова, въпреки, че съм броил над 6000 преди 4 години.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Много e ограничен акъла на другите като им споменеш за фиат.И те-"ъъъъ фиат,бегай с този фиат". Е какво толкова и има на тази кола в частнот като марка автомобили.Eми вярно,въпрос на интерес.Аз лично съм нямал кой знае какви проблеми от техническо естество по колата.Няма лоша кола,има небрежен собственник.
Много e ограничен акъла на другите като им споменеш за фиат.И те-"ъъъъ фиат,бегай с този фиат". Е какво толкова и има на тази кола в частнот като марка автомобили.Eми вярно,въпрос на интерес.Аз лично съм нямал кой знае какви проблеми от техническо естество по колата.Няма лоша кола,има небрежен собственник.
Точно така. Ограничено е да кажеш, че Фиат не стават. Точно толкова ограничено, колкото да кажеш, че БМВ не стават.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
... Точно толкова ограничено, колкото да кажеш, че БМВ не стават.
Сами по себе си, БМВ стават, и то много. Но като сложиш върху ставането им цената им и претенциите им, за мен са леко необясними. Например, ако приемем, че Новото Браво 1.4 T-Jet 120 k.s. е горе-долу от същия сегмент като БМВ 116, 1.6, 122 к.с., какво се получава като сравним цените им? Едното по каталог е 30К, а другото е 44К базова цена. Как се обяснява 47% разлика? Каква част от тази огромна разлика е реално преимущество на колата и каква част се дължи на емблемката? Да не би БМВ-то да издържи един път и половина колкото Фиата? Да не е по-красиво? По-широко? По-мощно? Или пластмасите му са по-хубави? Иначе са хубави коли БМВ, спор няма... Всичко е въпрос на пари и суета според мен
She was only a whisky maker but he loved her still.
Стига с тия селски гъзари бе хора. Купуваш си скъпо БМВ и си селски гъзар, така ли? Това са някакви комплексарски разсъждения. БМВ е марка, която е на почит в цял свят. Всички ли хора с БМВ-та са селски гъзари? Предпочитам честно да ти кажа да карам X6 и да ме мислиш за такъв, отколкото да си карам Фиатката.
А ти колега като си почитател на немските каски продавай фиата и скачай на голф , защото не заслужаваш да караш италианска кола , като не умееш да цениш тези автомобили то не заслужаваш и да притежаваш такъв , ае със здраве
Колега хайде стига с фанатизма.Всеки един автомобил или марка си има плюсуви и минуси. Лю Лю и аз пачнах да спамя сори
... Точно толкова ограничено, колкото да кажеш, че БМВ не стават.
Сами по себе си, БМВ стават, и то много. Но като сложиш върху ставането им цената им и претенциите им, за мен са леко необясними. Например, ако приемем, че Новото Браво 1.4 T-Jet 120 k.s. е горе-долу от същия сегмент като БМВ 116, 1.6, 122 к.с., какво се получава като сравним цените им? Едното по каталог е 30К, а другото е 44К базова цена. Как се обяснява 47% разлика? Каква част от тази огромна разлика е реално преимущество на колата и каква част се дължи на емблемката? Да не би БМВ-то да издържи един път и половина колкото Фиата? Да не е по-красиво? По-широко? По-мощно? Или пластмасите му са по-хубави? Иначе са хубави коли БМВ, спор няма... Всичко е въпрос на пари и суета според мен
Така е, да. Но то с всичко е така. Както можеш да си купиш костюм от 500 лева, така можеш да си купиш и от 2500. Въпрос на вкус, на суета, на име и марка. Защо някой ще иска да си купи ФИАТ 500 Ферари, а не обикновен Фиат 500??? Не е ли суета? Или е просто ценител? Както има Фиат фенове, така има и БМВ фенове, които на всяка цена ще предпочетат БМВ. А конкретно между новото Браво и 1 серия на БМВ винаги бих избрал Бравото. То тая 1 серия ми е супер смешна лично на мен. И все пак ти го каза - едната кола е с много по-скъпа от другата и въпреки това се купува, не само в България, защото се разбрахме, че който кара скъпо БМВ в БГ е тъп селянин Съгласете се, че щом една компания си позволява да пуска своите модели с XX% по-скъпо от конкуренцията и те продължават да се купуват, значи са изградили добър имидж.
Коментар