Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

автомобилите фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега,нека да ти дам един простичък пример:Баща ми смени гарнитура на неговото Типо преди 13000 км.Но "майстора" просто отвори ДВГ,сложи нова гарнитура,силикон и затвори ДВГ.Нито шлайф на главата,нито смяна на болтовете....Сега Типото отново издуха гарнитурата на същото място.Кой е виновен в случая Фиат или човека с излишен гараж и табела,гордо обозначаваща го като АВТОСЕРВИЗ.
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

STEKO написа:
      благодаря на колегите за откровението , ще търся читав фиат
      Ние малко те бъзикахме (гледам не само аз) заради начина, по който си задал въпроса си, сори Мисля, че няма да сгреша да ти пожелая от името на всички късмет в търсенето. Каквото и да си купиш може да се набуташ, така че - внимавай
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Яко само митове и легенди тази тема трябва да е вече в БИСЕРИ Колега само гледай мисля че дори има тема какво дагледаме при покупката на ФИАТ http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=23952 и по точно http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=557мисля че ще ти е полезна

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
          Много ясно че една 159 е в пъти по красива от Q7 или Х6 със какво не трябва да прекаляваме че нещо не ми стана ясно
          Да де много ясно ама според кой? Според теб ли? Нали се сещаш, че многото, които карат X6 имат друго мнение? А и не може всичко да ти става ясно.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Всичко при избора на "нова" стара кола е голяма доза късмет. При мен трепне ли ми сърцето - взимам. Иначе как да предположа, че след някой - друг километър може да ми се случи нещо неприятно по колата...Ние да сме живи и здрави. Успех при търсенето.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

други мнения колеги?
              добрите отиват в рая а лошите където си поискат !!!!!!!

Коментар

style34 написа:
                bravosx 1,6 16v написа:
                Много ясно че една 159 е в пъти по красива от Q7 или Х6 със какво не трябва да прекаляваме че нещо не ми стана ясно
                Да де много ясно ама според кой? Според теб ли? Нали се сещаш, че многото, които карат X6 имат друго мнение? А и не може всичко да ти става ясно.
                Хората които карат Х6 според мен са селски гъзари които са си купили кола от сорта за да се изтъкнат,аз като си купувам кола я купувам защото на мен ми харесва и едно от ония смачкани груби БМВ-та не го слагайте до Алфа няма място за сравнение
                forza la FIAT
                http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Стига с тия селски гъзари бе хора. Купуваш си скъпо БМВ и си селски гъзар, така ли? Това са някакви комплексарски разсъждения. БМВ е марка, която е на почит в цял свят. Всички ли хора с БМВ-та са селски гъзари? Предпочитам честно да ти кажа да карам X6 и да ме мислиш за такъв, отколкото да си карам Фиатката.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

В България стоят нелепо...Това е причината да имат и селски имидж.То не се отнася само за БМВ...

Коментар

Самия Хенри Форд се е покланял винаги щом е видел Алфа Ромео! И според мен беемве-то е прехвалено като гоуфа! Независимо икс колко е! Нищо особено не е!

Коментар

///// написа:
                        Самия Хенри Форд се е покланял винаги щом е видел Алфа Ромео! И според мен беемве-то е прехвалено като гоуфа! Независимо икс колко е! Нищо особено не е!
                        Евала за изказването , много са надути тия БМВ-та аз като седна да карам БМВ се едно карам подводноца егати незгодията и егати теснотията , такъв дзвер няма да си купя никога , не съм мазохист
                        forza la FIAT

Коментар

style34 написа:
                          Стига с тия селски гъзари бе хора. Купуваш си скъпо БМВ и си селски гъзар, така ли? Това са някакви комплексарски разсъждения. БМВ е марка, която е на почит в цял свят. Всички ли хора с БМВ-та са селски гъзари? Предпочитам честно да ти кажа да карам X6 и да ме мислиш за такъв, отколкото да си карам Фиатката.
                          А ти колега като си почитател на немските каски продавай фиата и скачай на голф , защото не заслужаваш да караш италианска кола , като не умееш да цениш тези автомобили то не заслужаваш и да притежаваш такъв , ае със здраве
                          forza la FIAT

Коментар

колеги доста се зарибих по тези фиати браво/брава ,дано имам късмет с добра брава 1,6 16в защото това ще бъде
                            добрите отиват в рая а лошите където си поискат !!!!!!!

Коментар

style34 написа:
                              По-голям гъзар би бил със 159-ката или с Брерата!

Коментар

STEKO написа:
                                колеги доста се зарибих по тези фиати браво/брава ,дано имам късмет с добра брава 1,6 16в защото това ще бъде
                                Много добър избор (3 фиата съм карал до сега и никога не съм продавал преди да купя нов!)

Коментар

Working...
                                X