Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Черноморец - Локо Пловдив - безплатни билети

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Черноморец - Локо Пловдив - безплатни билети

предлагам безплатни билети за мача - този уикенд... количества - за сега 2 бр. утре ше питам за повече... п.п. безплатни - значи без пари... подробности на ЛС... Лека кореция на заглавиетоМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Не без пари, а не мен да ми плащат, нема да ида на тоя мач :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Слаба организация. На вчерашния мач Гришко Ганчев освен безплатни билети беше осигурил и безплатен превоз и кебапчета за... нека ги наречем фенове от Български Извор

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

dikanio написа:
        Не без пари, а не мен да ми плащат, нема да ида на тоя мач :D
        Колкото аз ще отида на мач на Левски...Все пак аз съм от Бургас и е нормално да съм субективен. Мен ме вълнува това предложение.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ъп!билети в неограничено количество!промоция - Краси Балъков - на живо!!! за кебапчета на корем нищо не се споменава айде народе!!!!!!!п.п. колегата ntodorov има ЛС!

Коментар

ъл!!!http://www.gol.bg/article.php?id=51621Градусът на настроението ще се повдига от стотиците литри безплатна бира и сандвичи, които всеки зрител дошъл на мача ще може да опита.За целта срещу входния си билет феновете ще получат специален талон за кетъринг, който ще им осигури безплатните удоволствия.Но и това не е всичко. Заедно с билета си за вход желаещите да участват в томболата за фланелка на Черноморец с името на Краси Балъков ще получат и талон за прогноза на крайния изход на мача между Черноморец - Бургас и Локомотив (Пловдив).

Коментар

Може и да възроптаете срещу мен сега, но аз лично намирам целия този цирк с безплатните билети, бира и кебапчетаповече от обиден за отбор с историята на Черноморец и изстрадалите му фенове.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                Може и да възроптаете срещу мен сега, но аз лично намирам целия този цирк с безплатните билети, бира и кебапчетаповече от обиден за отбор с историята на Черноморец и изстрадалите му фенове.
                Не, не се сърдим. В Бургас това се предлага по друг - ненатрапчив начин. Иначе всичко влиза в цената на билета. Донна е намерил безплатни такива и е чест за него, че ги споделя с хора от форума. На времето Порточанов пускаше всички да гледаме Нефтохимик без пари, но ревнаха, че е в разрез с всем такива изисквания от УЕФА и какво ли не. Сега Събев избива с кетъринг, който няма нищо общо с кебапчетата и...кучетата около стадиона.
                A17DTС/S

Коментар

Извинявам се, очевидно аз не съм прочел като хората.Под цирк нямах предвид предложението за безплатни билети от donna, дори напротив - похвално е, че ги споделя с хората от форума.В бързината разбрах, че билетите са безплатни като цяло (което ако се замисли човек е доста безмислено - хем билет, хем безплатен :D) и плюс това бира и кебапчета.Ок, така съм по-склонен да го приема до някаква степен като маркетингов трик, въпреки че все още съм на мнение, че безплатен обяд не трябва да има, защото хората много лесно се учат на него, а после като свършат кебапчетата почва да се реве. Парите, които ще се хвърлят за храна и бира би било много по-редно да се вложат в клуба или в ДЮШ, което, хората ценящи и обичащи отбора, ще оценят много повече от 2 кебапчета и една бира.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                    Извинявам се, очевидно аз не съм прочел като хората.Под цирк нямах предвид предложението за безплатни билети от donna, дори напротив - похвално е, че ги споделя с хората от форума.В бързината разбрах, че билетите са безплатни като цяло (което ако се замисли човек е доста безмислено - хем билет, хем безплатен :D) и плюс това бира и кебапчета.Ок, така съм по-склонен да го приема до някаква степен като маркетингов трик, въпреки че все още съм на мнение, че безплатен обяд не трябва да има, защото хората много лесно се учат на него, а после като свършат кебапчетата почва да се реве. Парите, които ще се хвърлят за храна и бира би било много по-редно да се вложат в клуба или в ДЮШ, което, хората ценящи и обичащи отбора, ще оценят много повече от 2 кебапчета и една бира.
                    Да, прав си, но нали виждаш, че нашите стадиони не могат да се понапълнят и с цена на хартийките от 5 лв със 2000 зрители на мач ???Няма да стигнат само за осветление и надник на съдии и длъжностни лица...Абсурдистан. Иначе Събев и Балъков имат амбиции за нещо голямо и твърде неистово. Дано ме опровергаят.
                    A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                      BolgAryan написа:
                      Да, прав си, но нали виждаш, че нашите стадиони не могат да се понапълнят и с цена на хартийките от 5 лв със 2000 зрители на мач ???Няма да стигнат само за осветление и надник на съдии и длъжностни лица...Абсурдистан. Иначе Събев и Балъков имат амбиции за нещо голямо и твърде неистово. Дано ме опровергаят.
                      точно това е целта на мероприятието - нема ора у стадионо и са ми дали безплатни билети да го напълним п.п. мача беше по програма на 08.03. в 19,30 ч. - като казах на жена ми, че ше ходя на мач ме погледна като айсберг п.п. 2 некои хора вече се възползваха днес от предложението ми с 4 билета - дано дойдат на стадиона!

Коментар

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

последно питане... довечера мача е в 19,30 ч.....

Коментар

donnna написа:
                            Със радост щях да дойда ама днеска баба та има рожден ден и няма как,много ядене и пиене ме чака като гледам какви неща се направиха.

Коментар

nai7 написа:
                              donnna написа:
                              Със радост щях да дойда ама днеска баба та има рожден ден и няма как,много ядене и пиене ме чака като гледам какви неща се направиха.
                              Стига с това ядене и пиене, бре, пенсионер! Виж ме мен, младежа, от 7,30 съм в зала "Младост" на турнирче по футбол. После на кортовете до вас замалко да се включа за един-два сета тенис, ама кацна самолета на УизЕър и трябваше да ходя да поработя. Ето, сега ми предстои и културно-масово мероприятие от спортен тип, в голяма футболна компания, а ти, пускай шкембе и се наливай Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Другият път по-стегнато, ей
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                              X