предлагам безплатни билети за мача - този уикенд... количества - за сега 2 бр. утре ше питам за повече... п.п. безплатни - значи без пари... подробности на ЛС... Лека кореция на заглавиетоМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Черноморец - Локо Пловдив - безплатни билети
Collapse
X
-
dikanio написа:Не без пари, а не мен да ми плащат, нема да ида на тоя мач :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ъл!!!http://www.gol.bg/article.php?id=51621Градусът на настроението ще се повдига от стотиците литри безплатна бира и сандвичи, които всеки зрител дошъл на мача ще може да опита.За целта срещу входния си билет феновете ще получат специален талон за кетъринг, който ще им осигури безплатните удоволствия.Но и това не е всичко. Заедно с билета си за вход желаещите да участват в томболата за фланелка на Черноморец с името на Краси Балъков ще получат и талон за прогноза на крайния изход на мача между Черноморец - Бургас и Локомотив (Пловдив).Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
BolgAryan написа:Може и да възроптаете срещу мен сега, но аз лично намирам целия този цирк с безплатните билети, бира и кебапчетаповече от обиден за отбор с историята на Черноморец и изстрадалите му фенове.A17DTС/S
Коментар
-
Извинявам се, очевидно аз не съм прочел като хората.Под цирк нямах предвид предложението за безплатни билети от donna, дори напротив - похвално е, че ги споделя с хората от форума.В бързината разбрах, че билетите са безплатни като цяло (което ако се замисли човек е доста безмислено - хем билет, хем безплатен :D) и плюс това бира и кебапчета.Ок, така съм по-склонен да го приема до някаква степен като маркетингов трик, въпреки че все още съм на мнение, че безплатен обяд не трябва да има, защото хората много лесно се учат на него, а после като свършат кебапчетата почва да се реве. Парите, които ще се хвърлят за храна и бира би било много по-редно да се вложат в клуба или в ДЮШ, което, хората ценящи и обичащи отбора, ще оценят много повече от 2 кебапчета и една бира.
Коментар
-
BolgAryan написа:Извинявам се, очевидно аз не съм прочел като хората.Под цирк нямах предвид предложението за безплатни билети от donna, дори напротив - похвално е, че ги споделя с хората от форума.В бързината разбрах, че билетите са безплатни като цяло (което ако се замисли човек е доста безмислено - хем билет, хем безплатен :D) и плюс това бира и кебапчета.Ок, така съм по-склонен да го приема до някаква степен като маркетингов трик, въпреки че все още съм на мнение, че безплатен обяд не трябва да има, защото хората много лесно се учат на него, а после като свършат кебапчетата почва да се реве. Парите, които ще се хвърлят за храна и бира би било много по-редно да се вложат в клуба или в ДЮШ, което, хората ценящи и обичащи отбора, ще оценят много повече от 2 кебапчета и една бира.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:BolgAryan написа:Извинявам се, очевидно аз не съм прочел като хората.Под цирк нямах предвид предложението за безплатни билети от donna, дори напротив - похвално е, че ги споделя с хората от форума.В бързината разбрах, че билетите са безплатни като цяло (което ако се замисли човек е доста безмислено - хем билет, хем безплатен :D) и плюс това бира и кебапчета.Ок, така съм по-склонен да го приема до някаква степен като маркетингов трик, въпреки че все още съм на мнение, че безплатен обяд не трябва да има, защото хората много лесно се учат на него, а после като свършат кебапчетата почва да се реве. Парите, които ще се хвърлят за храна и бира би било много по-редно да се вложат в клуба или в ДЮШ, което, хората ценящи и обичащи отбора, ще оценят много повече от 2 кебапчета и една бира.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
nai7 написа:donnna написа:последно питане... довечера мача е в 19,30 ч.....Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар