Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За хората с Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За хората с Пунто

http://www.puntosports.co.uk/forums/...ad.php?t=67558 а бе колеги вижте какъв интериор може да се барне на пунто
    Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
    Punto. 1.2 16v. 86hp+

То всички може - пари да имаш :D :D :D Тези с кожените табла много ми харесват
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Много айляк неща видях.
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
        То всички може - пари да имаш :D :D :D Тези с кожените табла много ми харесват
        Така е колега... но просто нека помечтаем или потдотвим бъдещи проекти
        Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
        Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

На мен първия проект от въре на пунтака ми е да излея колони на предните врати, защото нямам и следващия е да сложа барче както на тия модели някои от тях.
          Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Зави ми се свят.Много хубави неща видях,мале мале. ПП:Някой не знае дали за предните врати корите долу може да се сменят с такива от друга модефикация Пунто дето имат отвори за говорители?
            Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Shadowandust написа:
              Зави ми се свят.Много хубави неща видях,мале мале. ПП:Някой не знае дали за предните врати корите долу може да се сменят с такива от друга модефикация Пунто дето имат отвори за говорители?
              По-добре си направи отливки на вратите
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Shadowandust написа:
                Аз бях питал преди 1 седмица и някои хора твърдят, че може - други - не.
                Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Благодаря за бързия отговор,за отливки нямам къде,нямам условия.Добре е да отида до някоя морга да намеря такива и да премеря, и ще пиша какво е положението.
                  Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Окей, ако ме водиш в течение ще съм ти много благодарен. А аз ако науча нещо ще пиша.
                    Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Working...
                    X