На мен първия проект от въре на пунтака ми е да излея колони на предните врати, защото нямам и следващия е да сложа барче както на тия модели някои от тях.
Зави ми се свят.Много хубави неща видях,мале мале. ПП:Някой не знае дали за предните врати корите долу може да се сменят с такива от друга модефикация Пунто дето имат отвори за говорители?
Зави ми се свят.Много хубави неща видях,мале мале. ПП:Някой не знае дали за предните врати корите долу може да се сменят с такива от друга модефикация Пунто дето имат отвори за говорители?
По-добре си направи отливки на вратите
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Аз бях питал преди 1 седмица и някои хора твърдят, че може - други - не.
Благодаря за бързия отговор,за отливки нямам къде,нямам условия.Добре е да отида до някоя морга да намеря такива и да премеря, и ще пиша какво е положението.
Коментар