Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нацията изтрещя тотално

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нацията изтрещя тотално

Чета новините и.... 19 годишен заклал и разфасовал приятелче. като прибавим студентката от Варна, наскоро пребитият и починал студент в София... и още няколко пребити студенти във Варна , бащата който уби децата си и запали сума народ ..... направо започвам да се плаша. Явно психичното здраве на българина хич даже не е да дневен ред. Навремето тази тема беше срамна и тема-табу, явно нищо не се е променило и психарите, вместо да се лекуват, вилнеят с всичка сила. Отделен е въпросът дали в България някой може да предложи адекватна помощ - бащата, който уби децата си, не веднъж е споменавал, че ще го направи, но никой нищо не е направил. Жалко за починалите, май освен да се надяваме на нас да не се случи, нищо друго не можем да направим.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

В момента или си изтрещял, или просто вече ти е безразлично - http://news.ibox.bg/news/id_795116307
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

За съжаление освен психически си отиваме и чисто физически...Вече си мисля, че това спрямо българина е политика на геноцид от нашите управници. Когато стават ужаси и трагедии в нашата държавичка някои медии ги отчитат ей така за назидание, а други медии ни веселят с щуротии като Музик айдъл, Биг Брадър, Страх и още куп знайни и незнайни безхаберия. Работя с много хора и от ден на ден виждам как всеки се отчайва, унива, цъка с език и се предава...в ръцете на посредствеността и удоволетворението, че все още нищо лошо не го е сполетяло. А все пак само лошо ли трябва да чакаме? Май да - в тази обречена от самите нас държавичка. ПС Умишлено съм писал държавичка в умалително и с малко д - Що ли?
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

еми няма вече лудници и спец.заведения Минке в Бг .това е положението А и в държавата на лудите лудият си е съвсем нормален !
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Грешката, е че след като някой побъркан извърши такова брутално престъпление, чак тогава съответните органи се разправят с него, е да ама той вече го е извършил...... Просто трагедията е пълна - аз съм без коментар за нашите управници и администрация... то по тоя въпрос се говори постоянно, но никой не си дава реална сметка за какво иде реч, всеки гледа да лапа мангизи и никой не го интересуват хората, които живеят в държавата. Казват си "Ние сега дърпаме конците, дай да грабим докато можем", те и за това така се осраха в това правителство, работата вече се беше скапала и вместо да се опитат да подобрят нещата си казаха "То така или иначе станахме за смях, дай да крадем докато можем"..... :D :D :D Малко са ми смешни
          Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
          Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

dikanio написа:
            В момента или си изтрещял, или просто вече ти е безразлично - http://news.ibox.bg/news/id_795116307
            нито съм изтрещяла, нито ми е безразлично. Спомням си навремето (’93-’97) като ходих активно по дискотеки и клубове, се прибирах сама без това да ме е притеснявало. След това, като работих в една интернет зала в Стара Загора със смяна до 2 сутринта се прибирах пеш пак без да съм се притеснявала - сега обаче ще се замисля, ако трябва да се прибирам сама дори в 22- 23:00. А страшно е когато точно за тези неща започне да не ни пука...

Коментар

ele написа:
              (’93-’97)
              Това са баш най-мутренските години (които се завръщат постепенно). Наистина е странно, че си се чуствала сигурна точно тогава. Малко е трудно на човек да му пука за друго, когато става въпрос за собственото му оцеляване, защото повечето българи водят точно такава борба в момента. Не им е нито до глобалното затопляне, нито до глада в Африка, нито до Близкия Изток, нито до каквито и да е други глобални проблеми. Когато си поставен в агресивна среда, постепенно всичко се свежда само до първични инстинкти (не в еротичния смисъл за съжаление ). Явно са те хранили със златна лъжичка като малка и е нормално тези неща да са ти много далечни и неразбираеми. Отклоних се от темата, но усещам, че ще стане интересен спор
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Спор няма, просто защото всички сме в един куп на "тотална мизерия".
                Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

dikanio написа:
                  ele написа:
                  (’93-’97)
                  Това са баш най-мутренските години (които се завръщат постепенно). Наистина е странно, че си се чуствала сигурна точно тогава. Малко е трудно на човек да му пука за друго, когато става въпрос за собственото му оцеляване, защото повечето българи водят точно такава борба в момента. Не им е нито до глобалното затопляне, нито до глада в Африка, нито до Близкия Изток, нито до каквито и да е други глобални проблеми. Когато си поставен в агресивна среда, постепенно всичко се свежда само до първични инстинкти (не в еротичния смисъл за съжаление ). Явно са те хранили със златна лъжичка като малка и е нормално тези неща да са ти много далечни и неразбираеми. Отклоних се от темата, но усещам, че ще стане интересен спор
                  То на никой не му пука за децата в Африка, ама децата в африка не са в съседния вход, нито ги познаваш лично, нито вчера си пил кафе с тях - мисля, че разликата е очевидна. Мен не са ме хранили със златна лъжичка, а тези неща не са нормални - за теб нормално ли е това????

Коментар

Не е нормално да заколиш съседа или жена ти за две думи накриво, но е закономерно хората да стават все по-големи егоисти. Изтрещяването и безразличието са резултат от едно и също нещо. Мен, да чукна на дърво, все още ме слуша главата.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не е изтрещяла точно и само нашата нация. Неща, които са извън нормалните представи за човешко поведение, се случват и са се случвали винаги и по цял свят.Наскоро в една книга ("Тъмните реки на сърцето") ставаше дума за жена, която бяга от ФБР. В момента, в който ченгетата разбират, че е продължила на автостоп, смятат случая за приключен, а жената за "изнасилена или разчленена или подпалена или обесена или всичко накуп".
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ele написа:
                        dikanio написа:
                        нито съм изтрещяла, нито ми е безразлично. Спомням си навремето (’93-’97) като ходих активно по дискотеки и клубове, се прибирах сама без това да ме е притеснявало. След това, като работих в една интернет зала в Стара Загора със смяна до 2 сутринта се прибирах пеш пак без да съм се притеснявала - сега обаче ще се замисля, ако трябва да се прибирам сама дори в 22- 23:00. А страшно е когато точно за тези неща започне да не ни пука...
                        Нали сама разбираш, че некои от нас от отдавна работят по кръчмите и помним какви времена бяха!? И нали сама разбираш, че си написала тотална простотия!?

Коментар

dikanio написа:
                          ele написа:
                          (’93-’97)
                          Точно мутрите не се занимаваха с кокошкарски изпълнения да прежобват някой на улицата за 10 лв. и да го пребиват. Май мутренския рекет е приказка в сравнение с държавния рекет на който сме подложени сега. И мутренското застраховане май беше по-сигурно от сегашните компании - слагаш лепенката на прозореца и никой не смееше да доближи. Сегашните компании ще ти извадят от 99 кладенеца вода само и само да не ти платят.

Коментар

Те сегашните застрахователни компании са същите ония мутренски застахователи от едно време. Разлика никаква. Само дето се оядоха на пари.

Коментар

А амнистията пусна няколко хиляди душмани на свобода. Оттук нататък какво ни чака не ми се мисли.

Коментар

Working...
                              X