Чета новините и.... 19 годишен заклал и разфасовал приятелче. като прибавим студентката от Варна, наскоро пребитият и починал студент в София... и още няколко пребити студенти във Варна , бащата който уби децата си и запали сума народ ..... направо започвам да се плаша. Явно психичното здраве на българина хич даже не е да дневен ред. Навремето тази тема беше срамна и тема-табу, явно нищо не се е променило и психарите, вместо да се лекуват, вилнеят с всичка сила. Отделен е въпросът дали в България някой може да предложи адекватна помощ - бащата, който уби децата си, не веднъж е споменавал, че ще го направи, но никой нищо не е направил. Жалко за починалите, май освен да се надяваме на нас да не се случи, нищо друго не можем да направим.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нацията изтрещя тотално
Collapse
X
-
-
За съжаление освен психически си отиваме и чисто физически...Вече си мисля, че това спрямо българина е политика на геноцид от нашите управници. Когато стават ужаси и трагедии в нашата държавичка някои медии ги отчитат ей така за назидание, а други медии ни веселят с щуротии като Музик айдъл, Биг Брадър, Страх и още куп знайни и незнайни безхаберия. Работя с много хора и от ден на ден виждам как всеки се отчайва, унива, цъка с език и се предава...в ръцете на посредствеността и удоволетворението, че все още нищо лошо не го е сполетяло. А все пак само лошо ли трябва да чакаме? Май да - в тази обречена от самите нас държавичка. ПС Умишлено съм писал държавичка в умалително и с малко д - Що ли?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Грешката, е че след като някой побъркан извърши такова брутално престъпление, чак тогава съответните органи се разправят с него, е да ама той вече го е извършил...... Просто трагедията е пълна - аз съм без коментар за нашите управници и администрация... то по тоя въпрос се говори постоянно, но никой не си дава реална сметка за какво иде реч, всеки гледа да лапа мангизи и никой не го интересуват хората, които живеят в държавата. Казват си "Ние сега дърпаме конците, дай да грабим докато можем", те и за това така се осраха в това правителство, работата вече се беше скапала и вместо да се опитат да подобрят нещата си казаха "То така или иначе станахме за смях, дай да крадем докато можем"..... :D :D :D Малко са ми смешниBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
dikanio написа:В момента или си изтрещял, или просто вече ти е безразлично - http://news.ibox.bg/news/id_795116307Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:(’93-’97)
Коментар
-
dikanio написа:ele написа:(’93-’97)Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Не е изтрещяла точно и само нашата нация. Неща, които са извън нормалните представи за човешко поведение, се случват и са се случвали винаги и по цял свят.Наскоро в една книга ("Тъмните реки на сърцето") ставаше дума за жена, която бяга от ФБР. В момента, в който ченгетата разбират, че е продължила на автостоп, смятат случая за приключен, а жената за "изнасилена или разчленена или подпалена или обесена или всичко накуп".Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ele написа:dikanio написа:В момента или си изтрещял, или просто вече ти е безразлично - http://news.ibox.bg/news/id_795116307
Коментар
-
dikanio написа:ele написа:(’93-’97)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар