Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво е общото м/у Плафона, Радиото и Отворената врата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво е общото м/у Плафона, Радиото и Отворената врата

Та проблема ми е следният, незнаех точно в кой форум да го пусна затова избрах тук....Та стана от нищото...Седях си една вечер с приятели около колата и бях пуснал музика. Изведнъж както си стояхме музиката спря. Седнах в колата радиото ( ЦД Кенууд ) беше изгаснало, нито свети нито нищо. Незнам какво му стана но викам ще го видя после. Като си тръгнахме после забелязах че ми свети лампата за отворена врата спрях и пробвах всички врати и багажника дали са затворени бяха, като тръгнах да сядям отварям врата и не ми свети плафончето Прибрах се, на следващият ден паля колата и се возя със същите проблеми, не работещо радио, не работещ плафон и светеща лампичка за отворена врата. И понеже карах по дълго забелязах че по време на движение като ми изгасне лампата от време на време ми гаснеше за по около 10 секунди лампата за врата и ЦД-то светва веднага след като изгасне лампата за вратата, пробвах и плафона като изгасне лампичката и той си работи, но после пак всетва лампата и всичко гасне пак.... Проверих бушоните, не е от тях.Какво е общото между тези неща и какъв и къде може да е проблема

--------------------

Никой ли не знае какво може да е

--------------------

Коментар

Отиваш при този, който е свързвал радиото, и му разказваш нещата, и му казваш че откакто е сложил радиото е така Плафона гасне, когато вратата се притвори, и притисне едно копченце на гредата, което подава маса към плафона, нали ? Ако е така - провери хубавао и почисти масата на тези копченца, също и буксите, или там на каквото са хванати.

Коментар

Знач радото ми от миналата година Август, досега не е имало проблеми.А плафона не свети дори като го пусна от копчето да свети постоянно

--------------------

Коментар

Working...
        X