Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откраднати гумички в автомивка .

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Откраднати гумички в автомивка .

Тафиха ми гумичките които държат задната кора в една автомивка.Егати изродите ! Взех си нови от една авто-морга
    Bravo GT 1.8

Е явно знаеш коя е автомивката. Ходи ги "питай".Тия автомивки са лудница, преди време така един познат ми открадна пепелник и запалка за Бравото, като взе мойте и когато дойде Браво за мивка ги сменя. На скоро обаче се сблъсках с нещо уникално... На приятеля ми колата не е със СА регистряция, отиваме да я мием на една мивка на Черни връх и момчето вика: "То можем да я вземем попринцип, ама ние мием коли само със софийска регистрация. Не можем да Ви вземем". Викам, не може да е истина! Отива един познат - тц! Само коли СА могли да се мият там! Егати чудото!
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
      На приятеля ми колата не е със СА регистряция, отиваме да я мием на една мивка на Черни връх и момчето вика: "То можем да я вземем попринцип, ама ние мием коли само със софийска регистрация. Не можем да Ви вземем". Викам, не може да е истина! Отива един познат - тц! Само коли СА могли да се мият там! Егати чудото!
      Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Интересно ми е дали ще върнат ЕС класа с немски номера например
      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Еми, приятеля ми не кара С-класа, ама си е доста прилична кола.

Коментар

а тука в Сливен не се навиват да мият само външно викам или вътре и вънка или не ни се занимава .... пълни бокуци
          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

SokOtPraskova написа:
            Коя е тая мивка!?

Коментар

SokOtPraskova написа:
              Дай да пробваме да сложим неговите номера на ЕС -ката и тогава ще видим
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Една на Черни връх някъде близо до Околовръстното, ма то там доста мивки има .. една по-мъничка такава от към кв. Кръстова вада.

Коментар

Май всеки си прави каквото иска в Пловдив за джипа ми ми искаха двойно повече пари за миенето
                  BRAVA 1,4 12V
                  Nissan Navara

Коментар

За това изкарваш 3 кофи пред входа, с гъбичката и дай-дай-дай, хем става по-добре от това някой друг да ти я мие, хем нямаш такива проблеми .Спускаш от балкона гига-разклонителя и почваш с прахосмукачката да "убиваш" , аз поне така правя.
                    Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                    Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

CCB написа:
                      За това изкарваш 3 кофи пред входа, с гъбичката и дай-дай-дай, хем става по-добре от това някой друг да ти я мие, хем нямаш такива проблеми .Спускаш от балкона гига-разклонителя и почваш с прахосмукачката да "убиваш" , аз поне така правя.
                      И аз така правя, не съм я мил в софиш още само като си ходя по моя край и пред блока както казваш чиста работа, нищо не ти крадат миеш я както ти си знаеш . Аз съм чувал в София е било далавера на ОМВ да се миело ама трябва да идеш през ноща някаде когато няма хора

Коментар

На ОМВ-то дигнаха цената от 1лв. на 1,50лв. , работи пак с левчета само че пуска по малко време на пароструйката , всеки гледа да лапа мангизи ей....... Иначе е сделка ДА, пускаш вода+сапун, насапунисваш я, вадиш гъбата разтъркваш я хубаво, защото мърсотията иначе си седи, гледаш я видимо измита изсъхва и става пак на петна.... след като си разтъркал изплакваш, избърсваш си я и си готов, това упражнение е максимум за 15-20 мин. И помнете всички - "Не е важно как ще я измиеш - важно е как ще я избършеш! "
                        Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                        Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Working...
                        X