Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв бензин зареждате колеги?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

96 Extra-Force , мисля че така се пишеше Петролски 96 с две думи А газчицата пак е петролска пак някакъв Форс беше
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Темата е за автомобили все пак .. не за печки!
      Не знам кое наричаш печка, но два автомобила с един и същи обем двигатели, или конски сили, както искаш ги мери - ако единият е бензинов, а другият - дизелов - бензиновият много по-бързо ще загрее, и може да случи като печка, отколкото дизеловият, който в някои случаи може изобщо да не може да загрее.

Коментар

98Н

Коментар

95 и да и слагам по високо октаново число разлика няма освен в цената. Незнам защо някои хора си мислят че колкото по голямо октаново число наливат толкова повече мощност, ми слагаите и масло 0w30. Разликата в октаните е най-вече в добавките в бензина и температурата на възпламеняване а и за на повечето от нашите двигатели се препоръчва 95 октановия .
          Subaru B9 tribeca 3.0
          Peugeot 307 04
          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Когато е личен 100H, за служебен сипвам най-евтиния 95H.
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

По принцип зареждам с 95Н. А 2-3 пъти съм слагал 98Н. Добре е от време на време да прищпорваме конете ’
              Уважавам тези,които ме уважават!
              Clube do Marea!

Коментар

Ми аз си признавам, че карам с 95 заради по-ниската цена

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  ogi28b написа:
                  Е каква е тая дискриминация? Ние не караме ли коли? Пусни 2 отговора за "Обикновен евродизел" и "Подобрен евродизел, например омв алпин или шел в-пауър дизел". И аз веднъж за малко да заредя 98, ама се усетих навреме
                  Темата е за автомобили все пак .. не за печки!
                  По темата 98 или 100
                  MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                  "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                  R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Живка не е помирисвала друго освен 100 октанов бензин! То други горива съществуват ли? Чувал съм, че някои слагали едни неща - нафти им викали (баси тракторите), други пък - газ нещо си там! А понякога я гевезя и с добавка на хелиос! (тогава малко по-трудно се приземява, но с малко повече опит - става)

Коментар

Попринцип 95 от Екото , но пробвах петролски 95 и всякаш по-добре се държеше колата . Последно пробвах 95+ (плюс) от Еко , мислех си че ще е малко по-хубав , но все едно бях закачил ремарке
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Или А 95 или 100 Ви ПАуър Рейсинг...Зависи как съм с парите, макар че като е със 100 върви много по добре, има повече мощност по баирите и от малките оборите, а разликата в разхода е голяма със 100 октана гори с около 1-1,5 по малко

--------------------

Коментар

Зареждам само Shell V-Power Racing 100. Винаги. От производителя - за моето ритмо минимално октаново число - 98.И наистина колата си иска своето - дори 100 октана да не отговарят на 100, то пак е по-близо до 98.Не пестя пари от гориво - доста давам ама има за какво :D
                          Ritmo 105 TC

Коментар

Working...
                          X