96 Extra-Force , мисля че така се пишеше Петролски 96 с две думи А газчицата пак е петролска пак някакъв Форс беше
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв бензин зареждате колеги?
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Темата е за автомобили все пак .. не за печки!
Коментар
-
95 и да и слагам по високо октаново число разлика няма освен в цената. Незнам защо някои хора си мислят че колкото по голямо октаново число наливат толкова повече мощност, ми слагаите и масло 0w30. Разликата в октаните е най-вече в добавките в бензина и температурата на възпламеняване а и за на повечето от нашите двигатели се препоръчва 95 октановия .Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ogi28b написа:Е каква е тая дискриминация? Ние не караме ли коли? Пусни 2 отговора за "Обикновен евродизел" и "Подобрен евродизел, например омв алпин или шел в-пауър дизел". И аз веднъж за малко да заредя 98, ама се усетих навремеMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Живка не е помирисвала друго освен 100 октанов бензин! То други горива съществуват ли? Чувал съм, че някои слагали едни неща - нафти им викали (баси тракторите), други пък - газ нещо си там! А понякога я гевезя и с добавка на хелиос! (тогава малко по-трудно се приземява, но с малко повече опит - става)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар