Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимание в ЕКОНТ ЕКСПРЕС извиниха ми се :D

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Внимание в ЕКОНТ ЕКСПРЕС извиниха ми се :D

Ето това е бележката: С подателя се разбрахме той да поеме доставката , аз да си платя само това което ми праща.Ония от еконт маймун ми взе 56лв. и 20ст. , тъй като бързах не се усетих и му дадох , взех и бележката естествено.Днес я забелязах и реших да я огледам по подробно и видях , че ония гамен си е сложил 6лв. 20ст. в джоба.Не ми е за 6-те лева , но ми писна от дребни тарикатчета!Така , че внимавайте общо взето това исках да ви кажа колеги.П.С. Честит Празник на дамите!

Често съм ползвал услугите им и уж са коректни, ама стават и гафове
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Re: Внимание в ЕКОНТ ЕКСПРЕС лъжат!

hwarang написа:
      Ето това е бележката: С подателя се разбрахме той да поеме доставката , аз да си платя само това което ми праща.
      Като гледам бележката, явно доставката е за твоя сметка. Може би нещо не сте се разбрали с продавача.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
        hwarang написа:
        Ето това е бележката: С подателя се разбрахме той да поеме доставката , аз да си платя само това което ми праща.
        Като гледам бележката, явно доставката е за твоя сметка. Може би нещо не сте се разбрали с продавача.
        Колега прегледай пак бележката в нея е отбелязно че транспортите разходи са за сметка на подателя, т.е. получателя трябва да плати само наложения платеж който е 50 лв.
        Fiat Punto 1.1 Petrol year 95

Коментар

Е== ти и дребния тарикатлък. Ако му е ниска заплатата на куриера, да си потърси друга работа, ама защо трябва да се прави на мишок? hwarang - ти не си ли знаел, че трябва да платиш 50 лева? В смисъл като ти казаха 56.20, не попита ли "Защо?" ?

Коментар

NewUser написа:
            snake написа:
            hwarang написа:
            Колега прегледай пак бележката в нея е отбелязно че транспортите разходи са за сметка на подателя, т.е. получателя трябва да плати само наложения платеж който е 50 лв.
            Не бях забелязал отметката на "подател" горе вляво. Честно казано тогава и аз не знам какви са тези 6.20 лв . Най-добре е да отидеш в съответния офис на Еконт да ти разяснят. Щом тази сума е отразена в официален документ, трябва да има някакво обяснение.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Колеги миналата седмица трябваше да получавам едни неща и посъщия начин пратката ми беше за около 30лв. човечето което ме обслужи вика 37лв. аз ми казвам че има някаква грешка и тогава той ми казва а аз съм се объркал защото съм свикнал обикновенно получатела да плаща пратката.Та и мен щяха да ме преметнат.
              Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

ogi28b , не колега. Знаех , че трябва да платя 50лв. , но много бързах , защото тоя като отидох в 10 без 3 мин. каза , че отваряли в десет и да изчакам навън докато си пиеше кафето , чаках 10мин. тоест. до 10:07 , а от 10:30 имах упражнение в Техническия университет и там ако закъснея духам супата , щото са измислили некви нови правила.Чак днеска се зачудих защо ми взе 56лв и 20ст. , помислих си явно нещо с човека , който ми изпрати пратката не сме се разбрали , но не е така , защото отметката е на за сметка на подателя.От друга страна хем ми се иска да хода и ония да го направа на гъз , хем не ми се занимава за 6лв... П.С. на бележката има едно , че НЕДОСТАТЪЧНА ОПАКОВКА , възможно ли е да е заради това? Ама ебаси опаковката 5лв... че чак и ДДС си сложили.

Коментар

hwarang написа:
                  Ето това е бележката: С подателя се разбрахме той да поеме доставката , аз да си платя само това което ми праща.Ония от еконт маймун ми взе 56лв. и 20ст. , тъй като бързах не се усетих и му дадох , взех и бележката естествено.Днес я забелязах и реших да я огледам по подробно и видях , че ония гамен си е сложил 6лв. 20ст. в джоба.Не ми е за 6-те лева , но ми писна от дребни тарикатчета!Така , че внимавайте общо взето това исках да ви кажа колеги.П.С. Честит Празник на дамите!
                  Колега аз известно време работих там и сега ще ти кажа какво трябва да направиш за да си вземеш парите обратно. Първо ще отидеш при този дето ти е взел сумата и ако тои се направи на интересен се обаждаш на еконтфона да се оплачеш и пишеш рекламационо писмо ,което се разглежда в управлението на Еконт и 100% ще си получиш парите ,че и пратка бонус. Аиде успех Предполагам ,че още от офиса ще ти върнат парите и там е станала грешката ,защото това е нов офис с нови служители.п.п. ако имаш други въпроси можеш да ме попиташ на лични .
                  fiat coupe 2.0 16V

Коментар

hwarang написа:
                    ogi28b , не колега. Знаех , че трябва да платя 50лв. , но много бързах , защото тоя като отидох в 10 без 3 мин. каза , че отваряли в десет и да изчакам навън докато си пиеше кафето , чаках 10мин. тоест. до 10:07 , а от 10:30 имах упражнение в Техническия университет и там ако закъснея духам супата , щото са измислили некви нови правила.Чак днеска се зачудих защо ми взе 56лв и 20ст. , помислих си явно нещо с човека , който ми изпрати пратката не сме се разбрали , но не е така , защото отметката е на за сметка на подателя.От друга страна хем ми се иска да хода и ония да го направа на гъз , хем не ми се занимава за 6лв... П.С. на бележката има едно , че НЕДОСТАТЪЧНА ОПАКОВКА , възможно ли е да е заради това? Ама ебаси опаковката 5лв... че чак и ДДС си сложили.
                    Ако ти вземат пари за опаковка трябва да бъде отбелязано в товарителницата ,а то не е .
                    fiat coupe 2.0 16V

Коментар

На бележката виждам че пише - Основна услуга - 5 лева. Има отметки на 50 лева -> СЪБЕРИ . И след него - 1.20 . Това го разбирам като такса за това че плащаш 1.20 (примерно). Демек като такса за наложения платеж, може би. Но всичко това - 6.20 - следва да се плати от отметката най-горе - подател! Демек - или куриера с ее изтарикатил, или и той по навик е начислил тези 6.20 на теб, без да се загледа горе, че вече са платени. Но ти вече си се подписал, и освен ако нямаш друг документ че си му дал тези пари - според мен няма да ти ги върнат. Поуката е - бъдете внимателни в/у какво се подписвате, и за какво точно давате пари.

Коментар

ogi28b написа:
                        На бележката виждам че пише - Основна услуга - 5 лева. Има отметки на 50 лева -> СЪБЕРИ . И след него - 1.20 . Това го разбирам като такса за това че плащаш 1.20 (примерно). Демек като такса за наложения платеж, може би. Но всичко това - 6.20 - следва да се плати от отметката най-горе - подател! Демек - или куриера с ее изтарикатил, или и той по навик е начислил тези 6.20 на теб, без да се загледа горе, че вече са платени. Но ти вече си се подписал, и освен ако нямаш друг документ че си му дал тези пари - според мен няма да ти ги върнат. Поуката е - бъдете внимателни в/у какво се подписвате, и за какво точно давате пари.
                        Да прав си това е такса за превода на парите, но колегата като отиде там да провери дали има камери за видеонаблюдение и от там може да се докаже ,освен ако няма касова бележка де .Този офис е франчайз и е сравнително нов и пак ви казвам ако отиде до офиса и каже според мен ще му върнат парите .
                        fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Ама аз изобщо няма да хода и да се занимавам.. просто идеята на темата ми беше , че трябва да се внимава.И да подписах се , че съм дал 56.20 , ама тоя документ не ми го дадоха на мене , а си го взе.

Коментар

hwarang написа:
                            Ама аз изобщо няма да хода и да се занимавам.. просто идеята на темата ми беше , че трябва да се внимава.И да подписах се , че съм дал 56.20 , ама тоя документ не ми го дадоха на мене , а си го взе.
                            Ония екземпляр е за него и остава в офиса ,а този е за теб подпиши си го като искаш
                            fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Аз пък си мисля, че всичко правиш на обратно! Ако наистина искаш да предопредиш и да предпазиш някой се задействаи и си потърси правата за да може тоя измекяр дето го е направил да си го отнесе и да не прави пак така! Сигурен съм, че ако повдигнеш въпроса хората в Еконт ще реагират. Така, ще предпазиш доста хора, с писане на теми тука и къде ли не само черниш името на фирма която е изключително коректна и колкото и да си пишем тоя ще си седи там щото дори не се знае кой те е прецакал. Затова ако наистина искаш да направиш нещо иди го издокараи него. Аз съм клиент на Еконт от повече от 5 години и предимно купувам и продавам през тях неща с наложен платеж. Винаги са били супер коректни. Сами преди година един нов служител се пробва да ме подразни като отказваше да сложи на пратката лепенка чупливо и в момента в който си позволи това го попитах дали да се обадя на национлния им номер и да питам дали има право да ми го отказва и той млъкна и сложи лепенка. :D
                              KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                              Land Rover Discovery 2.5TD '94
                              EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                              EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                              EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Working...
                              X