В цитатът си пише - " по първоначални данни" . Освен това отдолу има още един ред, който не знам защо го игнорираш, но там пише че песента е известна и като симсон кючек Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 Миалата седмица ако сте гледали "стани богат" - имаше въпрос за КПД на дизелов двигател. Жокера "приятел" каза: "ааа, ми аз съм сам тука, пред компютъра...("сами сме, аз и гугъл")" После при четенето на въпроса и наблягане на ключовите думи - кпд, дизелов, двигател, се чу някакво зверско щракане по клавиатурата, и последвал отговор след 3-4-5 секунди... тоя тогава дали не провери в гугъл за 5 секунди?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На Коя Скорост Изпреварвате ?
Collapse
X
-
ogi28b написа:В цитатът си пише - " по първоначални данни" . Освен това отдолу има още един ред, който не знам защо го игнорираш, но там пише че песента е известна и като симсон кючек Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 Миалата седмица ако сте гледали "стани богат" - имаше въпрос за КПД на дизелов двигател. Жокера "приятел" каза: "ааа, ми аз съм сам тука, пред компютъра...("сами сме, аз и гугъл")" После при четенето на въпроса и наблягане на ключовите думи - кпд, дизелов, двигател, се чу някакво зверско щракане по клавиатурата, и последвал отговор след 3-4-5 секунди... тоя тогава дали не провери в гугъл за 5 секунди?Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Shame on me не съм го видял,тогава ще простя на моя любим чичо но дано не се повтаряAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аз като се замисля май съм от тези които карат с 85-90... ..Което значи,че рядко изпреварвам но все пак ако има някое камионче или мотоциклетче с кош,направо на 5.....Тоя дизел и на 5-та предавка много бързо изтегля :DBravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
Humppa написа:Що за безмислена тема?Няма правила за изпреварване. Изпреварвайте на която предавка си искате, стига да е разумно и безопасно за останалите участници в движението!И да припомня: изпреварването е ЗАБРАНЕНО при наличието на непрекъсната пътна маркировка!!!Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
fihi написа:Тва е много разтегливо понятие(ако може така да се каже)Изпреварва се само когато гумите се отлепят от асвалта. Мен поне тати така ме е учил.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
ако кара с 65,70 км бия 2-рата и излизам и влизам,ако кара над 85,90км 3-та,защото втората ми е до 80,85 най-много,ако 110,120 пак 3-та до 135 ми е и нагоре вече 4-та но извънградско си карам 130,140 на 5-та тогава мотора ми е най-динамичен и с добър разход.Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
По принцип ако няма напрежение в участъка и обстановката е нормална на 5-та (което рядко се случва). Има ли обаче нужда от бързо изпреварване 4-та."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар