Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На Коя Скорост Изпреварвате ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз при изпреварвае доста рядко се случва да смъквам предавка.При скорост над 85-90 си изпреварвам на 5 та, като и настъпя газта и колата си ускорява, като свалям на 4 та ми забива муцуна и пак толкова бързо изпреварва само дето ръмжи по сърдито
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

По-скоро мен изпреварват (1.2)
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
        Та и мойто е 1.1 , ама ги права мазало важното е колко ти е тежък кракът на трета
        Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
        Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
          svetkos_ написа:
          Та и мойто е 1.1 , ама ги права мазало важното е колко ти е тежък кракът на трета
          Тежък е, но на 124-ката на бащата. Все пак ми става жал, когато чуя шума при 4 хил. оборота... Все пак обичам да си пазя колата.

Коментар

svetkos_ написа:
            fast_ghost написа:
            svetkos_ написа:
            Тежък е, но на 124-ката на бащата. Все пак ми става жал, когато чуя шума при 4 хил. оборота... Все пак обичам да си пазя колата.
            да ама аз не чувам двигателя от тубата... а пък и оборотомер не гледам...само километража
            Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
            Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Ръгам на 3-та, минавам БеЕмВета, има място Симсон. Той на мене ще ми прави курвенски фасон ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Interceptor написа:
                Ръгам на 3-та, минавам БеЕмВета, има място Симсон. Той на мене ще ми прави курвенски фасон ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                "Ръгам на 4-та гумата превърта..." Добра песничка колега
                Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
                  Interceptor написа:
                  Ъ-Ъ

Коментар

infineon написа:
                    При скорост над 85-90 си изпреварвам на 5 та...
                    .... каза представителят на Закона 90 км/ч е максимално допустимата скорост при движение извън населено място, освен ако с пътен знак не е указана друга скорост. Колеги, не забравяйте, че ПЪТЯТ НЕ Е КОСМОС !На naskobg, ако слезе от 5 на 3, сигурно оборотомера му превърта, за това се учудва .... аман с ваш’те дизели... Вземи си една бензинка, и като изпреварваш - сваляш предавка-две, и газ. Какво е това дизел? Там не сваляш предавка и не е интересно. Освен ако не си с митичния "Едно и шес’ ", той няма равен

Коментар

Що за безмислена тема?Няма правила за изпреварване. Изпреварвайте на която предавка си искате, стига да е разумно и безопасно за останалите участници в движението!И да припомня: изпреварването е ЗАБРАНЕНО при наличието на непрекъсната пътна маркировка!!!

Коментар

svetkos_ написа:
                        fast_ghost написа:
                        Interceptor написа:
                        Ъ-Ъ
                        Малко офф ама пратете я тас песен или кажете името да я дръпна :D
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Прати фрагмент от песента на чичо ти гугъл и той ще ти каже коя е

Коментар

ogi28b написа:
                            Прати фрагмент от песента на чичо ти гугъл и той ще ти каже коя е
                            От както миналата седмица търсих една песен и фанах няколко вирусчета от колекцията на чичо Гугъл,нашите взаимоотношения се изостриха
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Виж, говорих с него, той много съжалява за това, и се надява да не се повтори, и се надява пак да му пишеш. Все пак отдели няколко стотни от времето си, и потЪрси, и ми каза че песента е Жигули, на Тодор Колев, по първоначални данни.В някои среди е известна и като Симсон кючек.

Коментар

ogi28b написа:
                                Виж, говорих с него, той много съжалява за това, и се надява да не се повтори, и се надява пак да му пишеш. Все пак отдели няколко стотни от времето си, и потЪрси, и ми каза че песента е Жигули, на Тодор Колев, по първоначални данни.
                                Видя ли ! Излъгал те е Ork. Varnenci - Simson kuchek

Коментар

Working...
                                X