Аз си изпреварвам на 6-та на този въпрос отговора е много относителен зависи с каква скорост се движа в града или извън града.Аз извън градско на 4-та или 5-та а градско 2-ра или 3-та.
Хи хи хи. Аз пък при изпреварване я дърпам да има малко усилие, щот иначе може да излетя Иначе сериозно, зависи от обстоятелствата с 80-90 ако е изпреварването май съм си на 5-та, че не обичам да чувам много двигателя да реве.....
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
По принцип на каквато предавка съм, в 95% от случаите с една предавка надолу,ако е необходимо екстремно изпреварване-с две предавки надолу,пример: от 5-та на 3-та
Колега, не са точни отговорите в анкетата. Всичко си зависи от това, какво е движението, с колко караш и ред други неща. На магистралата примерно, какъвто ти е въпроса - няма насрещно движение, духваш си го на пета и това е.
Колега, не са точни отговорите в анкетата. Всичко си зависи от това, какво е движението, с колко караш и ред други неща. На магистралата примерно, какъвто ти е въпроса - няма насрещно движение, духваш си го на пета и това е.
така е поправих се , наистина няма смисъл да се напъва колата ако си на магистрала, въпроса беше за двулентов път !когато изпреварвам на 3та после превключвам на 4та (скоростите са къси) и това ме бави.когато изпреварвам на 4та ми изглежда по-бързо изпреварването,
така е поправих се , наистина няма смисъл да се напъва колата ако си на магистрала, въпроса беше за двулентов път !когато изпреварвам на 3та после превключвам на 4та (скоростите са къси) и това ме бави.когато изпреварвам на 4та ми изглежда по-бързо изпреварването,
И пак си зависи от пътната обстановка. Ако имаш видимост и няма насрещно движение, какво ти пречи да изпреварваш на 5? Ама да смъкнеш на трета при 90 км. в час???????????
Че има коли на 2ра правят 120, къв е проблема на 3та с 90 :D
Това наистина е така, но пак питам - Ако няма насрещно движение и имаш добра видимост. Кому е нужно това? Всъщност колите са си ваши, можете да изпреварвате и на първа, както е посъветвал един колега по-горе.
Коментар