Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На Коя Скорост Изпреварвате ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

НА 3-та с мръсна газ
    Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
    Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

На 5 като леко отпускам ръчната с 1 зъб

Коментар

наистина много относителен въпрос и е според ситуацията за тази скорост аз изпреварвам от 3 до 5 :D
        fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Ние, с Браво 1.6, само леко намаляваме ъгъла на задното крило и излитаме
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз си изпреварвам на 6-та на този въпрос отговора е много относителен зависи с каква скорост се движа в града или извън града.Аз извън градско на 4-та или 5-та а градско 2-ра или 3-та.
            Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

4o4kata написа:
              На 5 като леко отпускам ръчната с 1 зъб
              Хи хи хи. Аз пък при изпреварване я дърпам да има малко усилие, щот иначе може да излетя Иначе сериозно, зависи от обстоятелствата с 80-90 ако е изпреварването май съм си на 5-та, че не обичам да чувам много двигателя да реве.....
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

По принцип на каквато предавка съм, в 95% от случаите с една предавка надолу,ако е необходимо екстремно изпреварване-с две предавки надолу,пример: от 5-та на 3-та
                Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
                ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
                ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
                ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

Колега, не са точни отговорите в анкетата. Всичко си зависи от това, какво е движението, с колко караш и ред други неща. На магистралата примерно, какъвто ти е въпроса - няма насрещно движение, духваш си го на пета и това е.

Коментар

naskobg написа:
                    Колега, не са точни отговорите в анкетата. Всичко си зависи от това, какво е движението, с колко караш и ред други неща. На магистралата примерно, какъвто ти е въпроса - няма насрещно движение, духваш си го на пета и това е.
                    така е поправих се , наистина няма смисъл да се напъва колата ако си на магистрала, въпроса беше за двулентов път !когато изпреварвам на 3та после превключвам на 4та (скоростите са къси) и това ме бави.когато изпреварвам на 4та ми изглежда по-бързо изпреварването,
                    Bravo GT 1.8

Коментар

Ами 85-90 км/ч е максимално разрешената за такъв път, така че ще е нарушение да го изпреварвам! (Аман от уставняци )

Коментар

zloben9000 написа:
                        naskobg написа:
                        така е поправих се , наистина няма смисъл да се напъва колата ако си на магистрала, въпроса беше за двулентов път !когато изпреварвам на 3та после превключвам на 4та (скоростите са къси) и това ме бави.когато изпреварвам на 4та ми изглежда по-бързо изпреварването,
                        И пак си зависи от пътната обстановка. Ако имаш видимост и няма насрещно движение, какво ти пречи да изпреварваш на 5? Ама да смъкнеш на трета при 90 км. в час???????????

Коментар

Че има коли на 2ра правят 120, къв е проблема на 3та с 90 :D
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Че има коли на 2ра правят 120, къв е проблема на 3та с 90 :D
                            Това наистина е така, но пак питам - Ако няма насрещно движение и имаш добра видимост. Кому е нужно това? Всъщност колите са си ваши, можете да изпреварвате и на първа, както е посъветвал един колега по-горе.

Коментар

Много е относително. Зависи от ситуацията, в която съм. Изпреварвам на всички предавки с изключение на първа, нея я ползвам само за потегляне.
                              Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
                              Chevrolet Aveo

Коментар

На метан задалжително 3-та, а на бензин - 4-5 няма проблем
                                Fiat Bravo 1,6 16V 103k.c. (Метан)

Коментар

Working...
                                X