Я да ви анкетирам, на коя скорост изпреварвате на междуградски път с две платна ако някои кара пред вас с 85 - 90 км/ч ?.аз изпреварвах на 3та , от вчера изпреварвам на 4та и май набира по-бързо / карам на газ/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На Коя Скорост Изпреварвате ?
Collapse
X
-
Това което е дадено в анкетата 3 , 4 , 5 е много относително . Обикновено изпреварвам на предавка на която като превключа , двигателя е на около 3500-4000об. Обичам да направя маневрата възможно най-бързо а от тези обороти нагоре колата се изтрелва :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
fihi
Тва е много разтегливо понятие(ако може така да се каже)Изпреварва се само когато гумите се отлепят от асвалта. Мен поне тати така ме е учил.
Коментар
-
van_dal написа:На свободна, че емоцията е по-голямаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Колега, не го приемай лично, но този въпрос е нещо от рода на "С каква лъжица се храните?" :D Ами зависи какво ядем В името на отговорите, бих казал, че може би, най-често, вероятно, с много условности, изпреварвам на 4-та. Но не защото не мога на 1, 2, 3 и 5-та. Например днес рязнах един досаден влачилник (20 км/ч из задните улички на Младост 1а) на 2-ра. А можех и на 1-ва и на 3-таShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар