Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На Коя Скорост Изпреварвате ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На Коя Скорост Изпреварвате ?

Я да ви анкетирам, на коя скорост изпреварвате на междуградски път с две платна ако някои кара пред вас с 85 - 90 км/ч ?.аз изпреварвах на 3та , от вчера изпреварвам на 4та и май набира по-бързо / карам на газ/
    Bravo GT 1.8

На 1ва естествено
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
      На 1ва естествено
      на задна е по яко
      Bravo GT 1.8

Коментар

На свободна, че емоцията е по-голяма
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

извънградско на четвърта, ако караме по-бавно - 3-тазависи гледам да съм в оборотите на максимално дърпане, за мен - над 2300-2400 - дизел
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

На 4-та. Иначе рядко изпреварвам. Карам предимно по широки улици, където няма изпреварване..
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Зависи с колко km/h карам и от там преценям на коя скорост мога да предприема изпреварване
              Уважавам тези,които ме уважават!
              Clube do Marea!

Коментар

Това което е дадено в анкетата 3 , 4 , 5 е много относително . Обикновено изпреварвам на предавка на която като превключа , двигателя е на около 3500-4000об. Обичам да направя маневрата възможно най-бързо а от тези обороти нагоре колата се изтрелва :D
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Тва е много разтегливо понятие(ако може така да се каже)Изпреварва се само когато гумите се отлепят от асвалта. Мен поне тати така ме е учил.

Коментар

van_dal написа:
                    На свободна, че емоцията е по-голяма
                    Да емоцията е голяма :D Когато съм ускорил и разликата в скороста на моята и изпреварваната кола е много голяма , освобождавам и изпреварвам по инерция Оборотите са паднали на 900 двигателя не се чува , слушам двигателя на изпреварваната кола Евентоален коментар между пътниците в изпреварваната кола " Еб...ти и Фиата с каква скорост ни изпревари а двигателя не се чува въобще Луда работа
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Колега, не го приемай лично, но този въпрос е нещо от рода на "С каква лъжица се храните?" :D Ами зависи какво ядем В името на отговорите, бих казал, че може би, най-често, вероятно, с много условности, изпреварвам на 4-та. Но не защото не мога на 1, 2, 3 и 5-та. Например днес рязнах един досаден влачилник (20 км/ч из задните улички на Младост 1а) на 2-ра. А можех и на 1-ва и на 3-та
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Градско/извънградско на 2ра изпреварвам, че фиата иначе неможе да се наеме..
                        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Най-често на 5-та, ако е по "екстремно" изпреварването 4-та!
                          >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

изван града най-често на 5тия зъб,на 4та,ако сам изчаквал разминаване.

Коментар

Working...
                            X