Удариха ми колата на бензиностанция. Аз чакам да зареждам. Пред мен чака и друга кола опел астра с номер PK **** . Казах си е ще почакам малко и започнах да си чета списание.Да ама тогава перничанчето решава да отиде на друга колонка и дава на зад и прас. Щях да го видя и да му свирна ако не четях, ама....Не ме бил видял в огледалото. Еми то ако не в едното можеше да ме види ако бе погледнал в другите две огледала, а освен това като се кара назад според мен трябва да гледаш назадИ така де ще викаме КАТ. Звъня аз, и полицая вика кажи номерата на колите, казвам аз РК**** и ченгето вика" РК ама естествено, сега кажи че е и голф" Е толкова смешно ми стана Та ченгетата неискаха да дойдат, да сме си напишели сами протокол дт тези предоставяни от застрахователите, да ама ние нямяхме такива. След като сме нямали застрахователя да ни донесял ( сещате се как ще ни донесе ) Тогава, аз му казах, Вижте ние неможем да се разберем кой е виновен, и едва тогава склониха да дойдат. Аз без протокол каква претенция мога да отправя към застраховател- ми никаква!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
да се оплача
Collapse
X
-
Plastex написа:style34 написа:За каското отиваш и казваш, че са те ударили на паркинг, ако ти включва "щета паркинг" и готово.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Днес към 4 отивам да си мия колата на ОМВ. То забавно било!Един чичка пристигна, видимо ядосан, и с един РАВ4 се опита да превари всичко живо на мивката.Естествено последваха едни ругатни..и оня както се беше развикал, чак червен стана, даде зядна рязко..и едни момчета с едно бмв, червено излезнаха да видят какво точно им сгъна на количката... за малко да го бият. Съвсем на косъм си беше. Оня се поразтрепера, та май им даде и пари.Останалите седяхме и гледахме сеир, та оня не само не мина преди хората, а си плати попски и си тръгна.Ченгета не са викали, ама сеира си се състоя и без тях.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Днес към 4 отивам да си мия колата на ОМВ. То забавно било!Един чичка пристигна, видимо ядосан, и с един РАВ4 се опита да превари всичко живо на мивката.Естествено последваха едни ругатни..и оня както се беше развикал, чак червен стана, даде зядна рязко..и едни момчета с едно бмв, червено излезнаха да видят какво точно им сгъна на количката... за малко да го бият. Съвсем на косъм си беше. Оня се поразтрепера, та май им даде и пари.Останалите седяхме и гледахме сеир, та оня не само не мина преди хората, а си плати попски и си тръгна.Ченгета не са викали, ама сеира си се състоя и без тях.fiat coupe 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар