Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лъжат ли Рекламите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лъжат ли Рекламите

Както се рових из нета видях рекламна снимка на фиат браво.Колата на снимката е 10 - 15 см по висока от нормалното, никога не съм виждал такова браво на живо !Това подвеждане ли е или какво ?
    Прикачени файлове
    Bravo GT 1.8

И как прецени това
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Сигурно отзад на снимката има мащаб :D

Коментар

Според мен е по-високо със 7,6 см
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
          Определено е 7.5 см мога да ти споря по въпроса
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
            nikki_sixx написа:
            Определено е 7.5 см мога да ти споря по въпроса
            7,55 - закръгля се към по-голямото (аз работя и с микроните бе колега) А автора на "темата", да намери от някъде 7,62... и да се самотакова!
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Вързах се да отида да погледна колатане е по-високо - ако теглиш черти от бронята върху задната джанта - при мен пасват 1:1 Може на мен да са ми продали точно това, след пребоядисване.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

снимката създава илюзията за висока кола... това си е подвеждане !!
                Bravo GT 1.8

Коментар

Тая тема ме хвърли в размисъл. Сега поне две денонощия няма да мигна :D
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ако в рекламата се казват само истини, всъщност ще се превърне в рекламация :DВеднъж персил, винаги персил

Коментар

Па може да е 4х4 Кънтри Майтапим се разбира сеНапълно нормално си е Бравото

Коментар

Събрали се трима борци и започнали да се хвалят. Първия:- Леле брточки кво BMW си купих. Ракетааа направо. Дига по 280 км. в час!Втория:- Тва е нищо бе, мойто Ферари дига по 320 км. в час!Третия.- Аз пък си купих самолет.- И колко вдига?- 1500км/чДругите отговарят:- Ееее стига бе, той още малко ще литне бе!
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

nikki_sixx написа:
                          7,55 - закръгля се към по-голямото (аз работя и с микроните бе колега)
                          Колега, микроните идват едва на третия знак. Както си го написал е само в стотни.

Коментар

изглежда снимката е реална просто ъгъла и светлината правят бравото да изглежда като джипка ! използван е телеобектив, не може да се направи такава снимка с стандартен обектив. Фотографа е дяволски добър !
                            Bravo GT 1.8

Коментар

вие ако знаете днес какъв голф 3 видях.... Лада Нива - пасти да яде - беше направен яко за оф роуд... луди хора....
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                              X