Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за ченгетата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

infineon написа:
    Paparac написа:
    Kuku написа:
    Инфинеон, разсъждаваш погрешно - закона трябва да има ПРЕВАНТИВНА мярка, а не наказателна
    Абсолютно си прав. А колегата Инфинеон наистина ли е полицай? Та той е студент?!? И в италския форум сам го написа? Учи аз полицай или какво?Питам, защото и колегата ogi28b по-горе написа: "Моля един полицай, например колегата infineon, моля те колега, обясни на всички нас - Какво означава да си криминално проявен?"joke:Как така - хем полицай, хем студент, хем не може да се оправи с гаджето http://www.italauto-bg.net/forum/vie...=aСпоред аватара му утре може и акт да ми прасне
    Колега не съм още полицай, и никъде не съм казвал че съм. Иначе съм подал за документи за кондидатстване.Освен това съм студент по информационна сигурност.Имам приятели полицаи и мога да ви кажа че са съвестни момчета които се скапват от работа нощем и много се ядосвам когато някой така лесно приказва че нищо не вършат.Ако я нямаше полицията щеше да е абсолютно беззаконие.
    Разбира се, че не си полицай. Ти да не би да си си помислил, че някой друг си е помислил, че си полицай!?При теб проблема се състои най-вече в това, че страдаш от някакво странно разтрояване...разчетворяване - може би разпеторяване на личността. Пишеш с основната цел да заблудиш, че си някакъв кибер-супер-полицай. Понякога споделяш, че всъщност от ника пишат двама или трима души.Друг път споделяш, че си студент и не си полицай, НО имаш приятели полицаи.Четвърти път пък споделяш, че имаш проблеми с гаджето.Пети път се опитваш да говориш от името на СДП КАТ, което за един любител полицай би трябвало да означава углавно престъпление...Изобщо аз имам много сериозни съмнения относно психическото ти състояние. Убеден съм, че си просто обикновен луд.Но това няма абсолютно никакво значение и важност.Важното е да се чувстваш добре и спокоен, и да си безопасен за околните.

Коментар

(Изблиците) По предложение на niki_sixx да се чете: Откровенията на един луд...
      infineon написа:
      Кой е колегата полицай с синьото пернишко пунто.Знам че е от форума.
      infineon написа:
      http://press.mvr.bg/News/news081120_05.htmСДВР издирва Стоян Георгиев Стоилов, съобщава пресцентърът на МВР. Стоилов е търсен във връзка с извършено тежко криминално престъпление.Полицията очаква хората, които разполагат с информация за издирвания, да уведомят най близкото районно управление на МВР или да позвънят на тел. 166 при гарантирана анонимност.
      infineon написа:
      Колеги хайде да не се снимаме и да не се заяждаме.Не отричам че има и нарушения, но откъде си сигурен че са минали а червено ей така безпричинно??Предполагам че са бързали за адрес, а сирената не са я пуснали да не създават суматоха в и без това задръстеното движение.Все пак не са застрашили безопасноста на пътното движение нали??
      infineon написа:
      Колеги не се хвалете с превишената си скорост че КАТ дебне и във форума Поздрави на всички и лека и безаварийна.
      infineon написа:
      BolgAryan написа:
      а кво стана със Симеоново? Нали няма да лишиш полицейското съсловие от такъв ценен кадър
      Няма не се бой не съм се отказал от Симеоново , там даже ми е много по голям мерак да го завърша, ама искам да имам и техническа специалност
      infineon написа:
      Нещо съм леко разочарован от фиат феновете.Днес сутринта 5 коли минаха на червено една след друга от Луи Айер надясно към Сребърна.Най много ме ядоса че имаше 2 фиатки - Едно сребристо Пунто и една темпра тъмно червена.Ако са от форума само да им кажа че ги има на видео как минават.За много умни ли се мислите да минавате като знаете че няма полицаи сутринУтре ще хвърчат актове там обещавам ви на всички дето имате навик да правите десен на червено там. На никой няма да му се размине.Също и на тия дето заобикалят мантинелата покрай реката.Просто се откажете или ще останете без книжки а ако опитате с подкуп може и в затвора да идете имайте го предвид.Поздрави от 4 то РПУ.
      infineon написа:
      westdogg написа:
      Там май няма камери....
      Няма ама аз имах в мене портативна в колата.По тоя булевар е лудост преди време един голф 3 ка се беше размазал по таван в канавката до парка след едно лудо изпреварване.Ще внеса предложение на този светофар с оглед на многото нарушения да бъде поставена стационарна камера.
      infineon написа:
      snake написа:
      Vladim написа:
      Полицай и хакер, какво му пречи да е и двете? Аз познавах един полицай дето записваше ДВД-та и ги продаваше!
      Наистина е така. Но аз може би погрешно бях останал с впечатление, че колегата е компютърджия и работи във фирма, която е интернет доставчик. Просто имам слонска памет и рядко греша, спомням си даже, че пишеше нещо от рода на това, че бил точно до жицата и имал възможно най-голямата скорост на интернет връзка. А от тази тема се разбира, че е полицай. Сори за офтопика.
      .Аз (собственика на ника) не съм полицай, макар че съм си подал документи, наесен ще видим какво ще стане.Бяхме с един приятел комшия който е полицай от 4 то, и затова го писа от моя ник.И аз съм тръгнал към полицията сега есента ще видим как ще се справя на тестовете Snake наистина имаш слонска памет компютържия съм все още. :PА относно снимането - тои си носи видео камера. незнам дали ще го признаят за наказание. Като се върне ще ми каже, колко акта са написали днес там. Вярно е че кръстовището е малко кофти ако идваш отляво но това не дава право на никой да минава на червено.
      [/u][/i]

Коментар

PASSARELLA написа:
        Изблиците на един луд...
        Не е ли по-правилно да се каже "откровенията" бре? Иначе аз съм за секса - знаеш ме...
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Прав си!Откровенията ще е.

Коментар

mitaka85 написа:
            аз съм ченге и не съм взел един рушвет или както там му викате. за това съм пуснал тази тема. аза колегата кандидат мога да му кажа само че няма да съжалява но няма и да се радва, защото трябва да ев готов че обществото ще го игнорира. когато на един българин му напишат акт той казва "да им е... майката" а защо не каже "згреших те са прави" и заради това отношение към тях все повече и повече ще се затягат нещата. защо не си признавате грешките. подкрепям превенцията преди актовете, но българина сра и пика върху макетите на патрулките, те бяха за превенция, а какво ги направихме че във сайтовете за клипове ги има от категория "смешни".
            Нищо чудно, Митак - макетните патрулки са НАЙ-големия смЕх, който може да бъде измислен някога - с кеф да ги препикаеш Са ше ти обясня защо - и на малките деца е ясно, че макетите на патрулки с НИЩО няма да помогнат на движението, но ги направиха, за да мине някоя-друга поръчка през доверената фирмичка на "брат’чеда" (денги), в същото време дебелаците по високите етажи отчетоха дейност (опять денги), а накрая се получи така, че макетните патрулки станаха параван за истинските, понеже ти си казваш "тук няма да намалявам, тая патрулка е макет" и ХОП истинското ченге се подава с палката 10м. по-надолу (тоже денги) За пореден път НИКАКВА превенция, а само "детска лапаница" за отбрани люде Що се отнася до признаването на грешките, изобщо не искам да отварям дума, защото ТОЧНО полицаите са тези, които НЕ си признават грешките, а минават със служебната си карта покрай закона Пак ще повторя - полицаите са най-полезни, кога ги нема

Коментар

За КАТ - казаха го за превантивна мярка са....А не да ми седят и да гледат да изкарат пари , или да ти пишат акт щото им искат еди колко си акт-а.Другите - неща и да имам работа с тях.Един ден гледах полицай по реалити ли как беше - е тия американците как имат такива нерви незнам , говорят спорят с пълни дебили , пияници и всякакви и ти говорят какво ще направят и стане по закон.А при нас - ще се направят на големци и да си избиват комплексите.Не може да искат уважение от нас , като те ни мачкат , а си имат съвсем други задължения по закон.Сега кой първи е почнал не ми се спори.
              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

...

Не са виновни полицаите за това, което са - виновна е системата ни! Защото един оперативен в отдел наркотици в някоя бяла държава вероятно се занимава само с наркотици. А в България същия оперативен:1. Дава 24-часови дежурства в огледна група, която търчи по адреси за кражби, умрели преди седмица в дома си алкохолици и самотни пенсионери и прочее случаи; 2. Охранява футболни мачове - често в събота и неделя; 3. Отново в събота и неделя дава дежурства "на повикване"; 4. Дава дежурства като 24-часова охрана на някоя мутреса, която се явява свидетел по дело срещу някой престъпен бос и понеже "ужасно я е страх", охраната трябва да търчи с нея по фризьори, барове, фитнес и т.н.... И накрая същия този оперативен трябва да се занимава и с основната си работа - наркотици.Е, ако работите в дадена фирма на определена длъжност, но ви ползват като момче за всичко, ще бъдете ли мотивирани да си вършите работата?
                Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

В полицията има доста "неграмотни: и "необразовани" хора. Говоря за редовите полицаи, защото невярвам в горните нива да е така.Давам и пример. Пише се протокол за ПТП , полицая преписва данни от лична карта и вместо ул. Росица написва ул. Роситса, ( А как ли би го написал ако му го диктувах) обърква в протокола описанието на ПТП-то ( След това го оправи като му обърнахме внимание) и за капак забрави да напише номера на свидетелствотв за управление на единия водач в протокола, да не говорим колко трудно ми беше да разчета всичко друго написано.Така че необразованите и неграмотните вън от полицията.

Коментар

За да си нямате разправии с пътните полицаи то спазвайте правилата и пей сърце . За 42 години аз съм спиран доста пъти но след прегледа на документите всичко е завъшвало с думите им: приятен път . Просто няма за какво да се захванат. А това че примерно има знак за ограничение на скороста 50км а някой кара с 90км и са го засекли и спрели каква вина имат те ? Виновен си е водача но вместо да търси вината в себе си почва да пищи по полицаите че само дебнели . Вземали били рушвет . Вземат когато си нарушил правилата и им дадеш. Я си карай както се полага пък да видим ще ти поискат ли пари . Нека да спрем да пищим по тях а се видим какви сме ние.
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

не търсиш одговор ама аз ще ти дам щом сси задържан за търговия значи има съмнение в теб бе. след като комшията те знае че се събираш с дроги какво си мислят за теб? че не си криминално проявен ли? без да ти правят справка хората се съмняват в теб иказват "виж го дрогер, защо полицията не го прибере" какво мислиш пък по тоя въпрос? И след като не си осъждан не значи че не си криминално проявен, доносниците например нали са криминално проявени, може би си издал някой за да не те осъдят, но те има в в компа като криминално проявен. крадеца вика дръще крааадеца.
                      FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Посочи конкретен нормативен документ, в който пише ясно и точно определение на "криминално проявен" ? Задържан съм по подозрение за търговия с наркотици. След това или е доказано че наистина съм, респективно трябва да бъда съден и наказан със затвор, или не е доказано нищо, и аз си излизам чист и свободен и НЕОСЪДЕН Как може да не съм осъден за нещо, а да ме наричат "криминално проявен" , или с други думи престъпник ? Това е клевета и обида !Тъпите полицаи може да задържат всеки по някаква причина, и така цялата страна ще бъде една голяма криминално проявена нация! Във всеки закон си пише - "по смисъла на този закон: "автомагистрала" е път за движение с най малко две платна....." или пък "пешеходец" е участник в движението , който еди-какво-си....Кажи ми в кой закон да си отворя и да прочета определението за криминално проявен. И колко имаш в дипломата за средно образование по "Български език" ? Опс, извинявай, сигурно си полицай.

Коментар

mitaka85 написа:
                          не търсиш одговор ама аз ще ти дам щом сси задържан за търговия значи има съмнение в теб бе. след като комшията те знае че се събираш с дроги какво си мислят за теб? че не си криминално проявен ли? без да ти правят справка хората се съмняват в теб иказват "виж го дрогер, защо полицията не го прибере" какво мислиш пък по тоя въпрос? И след като не си осъждан не значи че не си криминално проявен, доносниците например нали са криминално проявени, може би си издал някой за да не те осъдят, но те има в в компа като криминално проявен. крадеца вика дръще крааадеца.
                          Колега, не че нещо ама си допуснал 1000 правописни грешки. Уж сте учени хора...
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

извинявам се, но бързах и не съм гледал да го редактирам. ти поне разбра ли го?
                            FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Колега, всички го разбрахме, но грешки като "дръще" и "одговор" не се получават от бързане. Но да оставим това настрана, всички бъркаме с правописа. Кажи сега за криминално проявените? В кой закон е определено какво е криминално проявен?

Коментар

ogi28b написа:
                                Посочи конкретен нормативен документ, в който пише ясно и точно определение на "криминално проявен" ? Задържан съм по подозрение за търговия с наркотици. След това или е доказано че наистина съм, респективно трябва да бъда съден и наказан със затвор, или не е доказано нищо, и аз си излизам чист и свободен и НЕОСЪДЕН Как може да не съм осъден за нещо, а да ме наричат "криминално проявен" , или с други думи престъпник ? Това е клевета и обида !Тъпите полицаи може да задържат всеки по някаква причина, и така цялата страна ще бъде една голяма криминално проявена нация! Във всеки закон си пише - "по смисъла на този закон: "автомагистрала" е път за движение с най малко две платна....." или пък "пешеходец" е участник в движението , който еди-какво-си....Кажи ми в кой закон да си отворя и да прочета определението за криминално проявен. И колко имаш в дипломата за средно образование по "Български език" ? Опс, извинявай, сигурно си полицай.
                                Този полицай много ми прилича на другия полицай...

Коментар

Working...
                                X