Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

защо мразим голф-аджиите? .. и те нас?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз също карах ГОЛФ II 88г. 1.3 .Купена 2001г. Щом смених водата с антифриз естествено протече водната помпа. Смених я. Изкара 2г. и пак протече. Смених иглен лагер на 5 скорост, Предни амортисьори, Накрайници на кормилните щанги, Хидравлични повдигачи, щях да сменям и съединител но ме отнесоха на един стоп и сега голфа почива в мир. Сега купх Пунто 1.1 55 94г с агу brc за 3700 . Смених ремъци филтри и т.н. с надежда , че ще я карам безпроблемно...... . На втория ден се оказа , че предните амортисьори са замрзнали???? съответно- нови
    Punto 55 SX

Коментар

hit-ko написа:
      А при ФИАТА- обратно - вземал си човека ТИПО / за толкова имал пари / но като я яхне не слиза от нея от удоволствие!
      Ужким не се познаваме, а ще каже човек че ми знаеш и кътните зъби.
      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Selqatin написа:
        ivo098 написа:
        toko написа:
        не така колеги, че аз съм голфаджия във фиатова кожа ако говорим сериозно всичко опира до водачите и техния манталитет!
        и аз така
        ако говорите като маниер на каране път права само хубави млади руси момичета
        хе аз пък съм кавалер и пускам на всички дами Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 по темата.. имах впредвид че съм карал голф 2г. и да си призная докато взема бравото ми беше доста криво за него а сега вече сериозно се замислям за турбинирана италианка
        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

не правете това у дома си!!!http://www.dir.bg/LISTS/IZ_DNESNEW_m...ews_924577.php
          Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

Ето и 5 те грешки на човечеството Голф 1 и така нататъка до 5

Коментар

stenli написа:
              Ето и 5 те грешки на човечеството Голф 1 и така нататъка до 5
              Е стига де..4ката и 5цата не са толко лоши...и селски
              FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
              X