Аз също карах ГОЛФ II 88г. 1.3 .Купена 2001г. Щом смених водата с антифриз естествено протече водната помпа. Смених я. Изкара 2г. и пак протече. Смених иглен лагер на 5 скорост, Предни амортисьори, Накрайници на кормилните щанги, Хидравлични повдигачи, щях да сменям и съединител но ме отнесоха на един стоп и сега голфа почива в мир. Сега купх Пунто 1.1 55 94г с агу brc за 3700 . Смених ремъци филтри и т.н. с надежда , че ще я карам безпроблемно...... . На втория ден се оказа , че предните амортисьори са замрзнали???? съответно- нови
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
защо мразим голф-аджиите? .. и те нас?
Collapse
X
-
hit-ko написа:А при ФИАТА- обратно - вземал си човека ТИПО / за толкова имал пари / но като я яхне не слиза от нея от удоволствие!Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Selqatin написа:ivo098 написа:toko написа:не така колеги, че аз съм голфаджия във фиатова кожа ако говорим сериозно всичко опира до водачите и техния манталитет!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
не правете това у дома си!!!http://www.dir.bg/LISTS/IZ_DNESNEW_m...ews_924577.phpFiat Tempra, 1.6, 1991
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар