Аз пък мразя и голфаджиите и самите голфофе,първите е ясно защо а вторите защото с тях ми са свързани най големите неприятноти които съм имал с кола.Значи и аз като всички се подлъгах и първата ми кола естествено беше Голф2 купен 2000гд от мен за 3300лв нововнос.големия джам 88гд перфектен и с добрите новини до тук-два месеца го карах и като се почна:лагери,шарнири,полуоски ,тампони,испопадали болтове и куп други такива по желязната ходова час на голфа.След всичко това доиде ред на двигателя,първо по автоматичния смукач някви безумно скъпи вакуми около 3/4 на брои,водна помпа и други дреболии,но накрая се случи нещото което сложи краи на всичко и всякъкв допир с марката това е нещото наречено воден стълб абсолютно без нищо без да е прегрявана или нещо такова.За двете години които я имах просто нямах месец да не правя нещо и пари да хвърлям по нея.Да не говорим за неприятното усещане когато тръгваш на дълък път някаде дали ше стигнеш дали ше можеш да се върнеш и тн.Ето сега мои приятел преди 1година си купи гофчето от последните 91 края за 3800 и същите работи като мене + амортисйори, отначало го бъзиках ама вече спрях щот като го гледам как се изнервил ми става жал.Аааа щях да збравя най важното,които се е качвал ня такъв голф знае-коя е тая безумногениална германска кратуна която е сложила оня огромен часовник на наи неподходящото място.Това според мен е най голямата гавра която някоя марка е правила с клиентите си.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
защо мразим голф-аджиите? .. и те нас?
Collapse
X
-
Аз пък не виждам що трябва да има някаква омраза изобщо? Голфа си е Голф, Типото си е Типо. Различни модели от различни марки. Който каквато си е купил такава ще кара...Карам си Фиата, и изобщо не ми пука и не обръщам внимание на Голфове и голфаджии.Иначе виждам че има разпалени духове по темата, ще цитирам една фраза:GOLF - PLAY IT, DON’T DRIVE IT!1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Аз виждам нещата така :-Не харесвам голфа защото е кола такава безхарактерна не те кара да се обърнеш след нея даже когато е тунингована.-Не мразя голфажиите понякога ги съжялявам когато ги наказвам на пътяЕ на скоро пътувам си от Пловдив към Хасково с 4 човека в колата и слушам Преслава и един сголф(’’типичен тунинг’’) ме изпревари гадно накара ме да влезна в банкета от там от 90 3-зъб от Поповицадо Бяла река не му дадох да мръдне на повече от метър.Отпуснах газта той се отдаличи.За моя изненада гледам го спрял на Върбица и ми маха да спра.Спрях.Оглежда колата пита ме каква е колко мощна.Като разбраче е 82година 1.5карбуратор се засрами и си трагна.До колкото разбрах голфа беше 1.8 инжекциа.Та какво да кажа за голфажийте те не са виновни толко им е акъла Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04Alfa Romeo 146 JTD
Коментар
-
Е. работата все-пак не опира до омраза, а до заяждане! И с кого да си начешиш крастата, ако не с най-сериозния конкурент!!! Аз сьщо не ги мразя, но ги сьжалявам и то за това,че в крайна сметка им се разминават очакванията с реалноста след закупуване!А при ФИАТА- обратно - вземал си човека ТИПО / за толкова имал пари / но като я яхне не слиза от нея от удоволствие!
Коментар
-
ами ако не са руси? хахаха :D Много странно мислене. От моя гледна точка, руса наточена мацка е същото като мъж,който кара черен Голф 3 GTI, с тъмни стъкла, лети джанти, два кюнеца отзад и лепенка "Бърз и яростен" или нещо от сорта. Просто диагноза, не че е обидно...но пак си е начин да си покажеш социалния статус. :D Естествено има много изключения. Не всички хора, които карат Голф са Голфаджии :P :PЕдинственото сигурно нещо е, че няма нищо сигурно!
Коментар
-
tonychka написа:ами ако не са руси? хахаха :D Много странно мислене. От моя гледна точка, руса наточена мацка е същото като мъж,който кара черен Голф 3 GTI, с тъмни стъкла, лети джанти, два кюнеца отзад и лепенка "Бърз и яростен" или нещо от сорта. Просто диагноза, не че е обидно...но пак си е начин да си покажеш социалния статус. :D Естествено има много изключения. Не всички хора, които карат Голф са Голфаджии :P :Pex Fiat Bravo GT
Коментар
-
tonychka написа:ами ако не са руси? хахаха :D Много странно мислене. От моя гледна точка, руса наточена мацка е същото като мъж,който кара черен Голф 3 GTI, с тъмни стъкла, лети джанти, два кюнеца отзад и лепенка "Бърз и яростен" или нещо от сорта. Просто диагноза, не че е обидно...но пак си е начин да си покажеш социалния статус. :D Естествено има много изключения. Не всички хора, които карат Голф са Голфаджии :P :P
Коментар
-
Humppa
Mazgarev написа:откъде тези предразсъдъци за италианските автомобили (не само от голфаджиите а от доста хора)какво ги кара хората да казват за италианските автомобили че били трошливи, смотани, грозни и т.н. ... защо така?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар