Да бе дидо ма тоя с червената е спрял щото има кибик и на пътя с предимство.Ако съм на пътя и няма кола по пътя с предимство а аз имам обърнат триъгълник не бих спрял но този със стопа трябва да спре през това време аз съм вече във кръстовището с неква скорост ко праим.Чисто механично бих си минал все едно съм с предимство.Пък и тоя сайт не ми вдъхва доверире,реших 3 листовки без грешка и ми изписва"СКЪСЪН" с Ъ деба тва е неква ебавка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е с предимство?
Collapse
X
-
PREDATORst написа:Да бе дидо ма тоя с червената е спрял щото има кибик и на пътя с предимство.Ако съм на пътя и няма кола по пътя с предимство а аз имам обърнат триъгълник не бих спрял но този със стопа трябва да спре през това време аз съм вече във кръстовището с неква скорост ко праим.Чисто механично бих си минал все едно съм с предимство.
Коментар
-
Immortal написа:Пробвай някой път и виж на кой ще напишат актаНяма начин да няма начин!
Коментар
-
PREDATORst написа:Да бе дидо ма тоя с червената е спрял щото има кибик и на пътя с предимство.Ако съм на пътя и няма кола по пътя с предимство а аз имам обърнат триъгълник не бих спрял но този със стопа трябва да спре през това време аз съм вече във кръстовището с неква скорост ко праим.Чисто механично бих си минал все едно съм с предимство.Пък и тоя сайт не ми вдъхва доверире,реших 3 листовки без грешка и ми изписва"СКЪСЪН" с Ъ деба тва е неква ебавкаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:PREDATORst написа:Да бе дидо ма тоя с червената е спрял щото има кибик и на пътя с предимство.Ако съм на пътя и няма кола по пътя с предимство а аз имам обърнат триъгълник не бих спрял но този със стопа трябва да спре през това време аз съм вече във кръстовището с неква скорост ко праим.Чисто механично бих си минал все едно съм с предимство.Пък и тоя сайт не ми вдъхва доверире,реших 3 листовки без грешка и ми изписва"СКЪСЪН" с Ъ деба тва е неква ебавка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар