Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За крушките на фаровете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За крушките на фаровете

По повод темата за фаровете , в която много хора се оплакват, че са дали МНОГО пари за крушки пускам тази анкета.
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

от 14 месеца не съм пипал по крушкитесамо 1 баласт смених :D както и един преден габаритдаже днес сложих ксенон на бравото
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И аз така , за около 1 година само 1 баласт.На новото браво ли сложи ксенон? Пак ли от китайците или някакъв по-качествен?
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Аз смених една, ама защото тази във фара беше много нещастна и сложих някакъв "нанай Брейкър" ама пак не свети хубаво.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Крушки не, ама 2 рефлектора дадоха фира.

Коментар

от нашите :D май нещо не стана като хоратадовечера на тъмното ще видя
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

van_dal написа:
              Аз смених една, ама защото тази във фара беше много нещастна и сложих някакъв "нанай Брейкър" ама пак не свети хубаво.
              Колега провери си клемите на фара на една бензиностанция какъв скандал направих и като се прибрах доволен с паричките в джоба установих че гредата е при мен
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

Тази зима ми изгоря една крушка. Първата за три години каране на фарове почти нон-стоп.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Сменени крушки:Пежо 405 от 2000г до днес нито една изгоряла крушка.Фиат Брава купена 07.2007г сменени крушки 0.Неим знам цените на крушките,дано и да не ги научавам. :D
                  Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Нито една.Предполагам, защото не съм ги ползвал
                    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

PREDATORst написа:
                      Колега провери си клемите на фара на една бензиностанция какъв скандал направих и като се прибрах доволен с паричките в джоба установих че гредата е при мен
                      Гредата също е при мен и се казва турски фар "Депо", другия е "Валео" и не съм му сменял крушката, гледах я накаква Нарва беше, нещо от сорта, но фара направо искри в сравнение с другия.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Аз смених 2. И двете китайски, които бях сложил вече са аут. Сега съм в една обикновена и един Осрам Найт-брейкър.

Коментар

Само 1 крушка за габарит смених, някакви стотинки беше. Но си издрах ръцете, докато успея да я сменя .
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Esper написа:
                            Нито една.Предполагам, защото не съм ги ползвал
                            Пускам жената с фенера пред колата :D Знеш ли колега каво ме шашна на Фиата като го вземах.Смених около 10 крушки,на запалката,пепелника,километража,третият стоп.Тогава си казах ебати колата дето си вземах.То оставаше и на габаритите и фаровете да почна да сменям.Един познат еликтричар ми каза, почнат ли да горят крушки значи има проблем по ела.Знам че всяко нещо си има живот ,но за една зима две,три крушки не е нормално според мен.
                            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Working...
                            X