iee написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Варненска акция...
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Явор Митев
[quote:f329d695c4]Бургас и Варна под блокада, търсят наркобосове04 март 2009 / BLITZВсички входове и изходи на Бургас и Варна бяха завардени цял ден от униформени. Ченгетата проверяваха всички влизащи и излизащи автомобили. Взети бяха извънредни мерки, за да не може нито един автомобил да се промъкне през блокадата, колите на бегълците спираха с метални шипове, съобщава
Коментар
-
няма от ко да се притеснявате ако всичко ви е наред или не сте от контингента, така че карайте небойте се, само си сложете колана най вече. :mrgre я кажете ко мислите за заплатите на полицаите? аз мисля че са малки , и как ще спре корупцията на пътя когато те получават малко пари.FIAT Bravo 1.4 12v
Коментар
-
mitaka85 написа:няма от ко да се притеснявате ако всичко ви е наред или не сте от контингента, така че карайте небойте се, само си сложете колана най вече. :mrgre я кажете ко мислите за заплатите на полицаите? аз мисля че са малки , и как ще спре корупцията на пътя когато те получават малко пари.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Явор Митев
style34 написа:mitaka85 написа:няма от ко да се притеснявате ако всичко ви е наред или не сте от контингента, така че карайте небойте се, само си сложете колана най вече. :mrgre я кажете ко мислите за заплатите на полицаите? аз мисля че са малки , и как ще спре корупцията на пътя когато те получават малко пари.
Коментар
-
Явор Митев
mitaka85 написа:ми не знам, аз знам че еврофондовете не са към полицията, като се краде от там да не мислиш че е на ниско ниво, като се премахне от високо тогава ще стане и от ниско.
Коментар
-
Те там крадат - но и свършват работа. Примерно бутне за да спечели конкурса за правене на път - обаче после пътя перфектен. Докато при нас положението е ’дайте ни парите, а ние няма да свършим работата, а после за да я довършим - пак ни дайте пари, а ние пак няма да я свършим, обаче ако не ни дадете още пари да я довършим (не че ще) - вие ще сте виновни’.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар