Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Варненска акция...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iee написа:
    И мене ме спряха днес за проверка. Кофти, че колата ми миришеше цялата на ракия, щот счупих една бутилка ония ден Нямаше последствия де само ми записаха данните, но в момента в който тръгвах видях как един младеж с Ауди дава на ченгето салидна пачка. Банкнотите бяха зеленички..........Интересно, че нито ченгето нито другия се притесниха, че ги видях.Изводът е, че полицаите са доста доволни от такива акции, все пак идва 8-ми март и трябва подаръци да се купуват
    Аз не знам дали пачка си видял или пакет с документи Но като се сетя едно ченге мой познат, че кара СангЙонг Кирон лизингов, баси заплатите ще да имат тия ченгели...
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

[quote:f329d695c4]Бургас и Варна под блокада, търсят наркобосове04 март 2009 / BLITZВсички входове и изходи на Бургас и Варна бяха завардени цял ден от униформени. Ченгетата проверяваха всички влизащи и излизащи автомобили. Взети бяха извънредни мерки, за да не може нито един автомобил да се промъкне през блокадата, колите на бегълците спираха с метални шипове, съобщава

Коментар

По мое мнение цялата акция е замислена като увеличаване на доходите на полицаите , за да не стачкуват.
        Brava 1.6 ELX

Коментар

няма от ко да се притеснявате ако всичко ви е наред или не сте от контингента, така че карайте небойте се, само си сложете колана най вече. :mrgre я кажете ко мислите за заплатите на полицаите? аз мисля че са малки , и как ще спре корупцията на пътя когато те получават малко пари.
          FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

mitaka85 написа:
            няма от ко да се притеснявате ако всичко ви е наред или не сте от контингента, така че карайте небойте се, само си сложете колана най вече. :mrgre я кажете ко мислите за заплатите на полицаите? аз мисля че са малки , и как ще спре корупцията на пътя когато те получават малко пари.
            Колега, и 5000 лева да взимат пак ще има корупция. Такъв е българския манталитет - а, що да не взема още 100-200 лева?
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
              mitaka85 написа:
              Колега, и 5000 лева да взимат пак ще има корупция. Такъв е българския манталитет - а, що да не взема още 100-200 лева?
              Подкрепям напълно.... Скоро чух следното интересно изказване - Навсякъде и във всички страни има злоупотреби и се крадат средства от еврофондовете, но навсякъде крадат по малко и с големи интервали от време....а при вас работата е "юрууушшшш"...и по много!!!

Коментар

ми не знам, аз знам че еврофондовете не са към полицията, като се краде от там да не мислиш че е на ниско ниво, като се премахне от високо тогава ще стане и от ниско.
                FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

mitaka85 написа:
                  ми не знам, аз знам че еврофондовете не са към полицията, като се краде от там да не мислиш че е на ниско ниво, като се премахне от високо тогава ще стане и от ниско.
                  Използвах "лирическо отклонение".....просто дадох пример за корупция. Мислех, че ме разбра....

Коментар

Те там крадат - но и свършват работа. Примерно бутне за да спечели конкурса за правене на път - обаче после пътя перфектен. Докато при нас положението е ’дайте ни парите, а ние няма да свършим работата, а после за да я довършим - пак ни дайте пари, а ние пак няма да я свършим, обаче ако не ни дадете още пари да я довършим (не че ще) - вие ще сте виновни’.

Коментар

300 Хиляди евро Наркотиците в БГ са достъпни за всеки и никои нищо не прави .....
                      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

как да се направи. ония дето гласуваха закона за срс-та пак ще кажат чее изпозван незаконно и тия наркотици дори да са хванати ще изчезнат, щото по новините пак ще се говори за скандали в МВР и др.
                        FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Working...
                        X