Какво става бре....всички изходи са завардени и всяка кола се проверява. Нищо не казват, но явно нещо е станало. Някой знае ли нещо. Чакам куриери, които казаха че половин час висят на изхода на града на огромна опашка. Видях в дир-а малко инфо, без да обясняват защо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Варненска акция...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
За Варна незнам, но преди няколко седмици бяха завардили по същия начин Ямбол и то почти за седмица. Дори незабележимите изходи за околните села По информация от полицията, нямаше нищо нередно. Просто акция.Ето инфо от нюза:Полицейски проверки се провеждат на всички изходи във Варна.Това съобщи говорителят на ОДП - Варна Жени Жейнова, цитирана от moretonet.Тя допълни, че в момента се правят проверки на всички моторни превозни средства в изходите на града. Постове има в кварталите "Виница", "Владиславово", "Аспарухово".Жейнова отказа да коментира дали акцията е насочена към определени лицa и я определи като обикновена полицейска проверка.Униформените проверяват всяка една от колите, напускащи Варна в посока Златни Пясъци, Шумен, Добрич и Бургас.
Коментар
-
ele написа:гръмнали са някой или отчитат дейност
Коментар
-
Re: Варненска акция...
Явор Митев написа:Какво става бре....всички изходи са завардени и всяка кола се проверява. Нищо не казват, но явно нещо е станало. Някой знае ли нещо. Чакам куриери, които казаха че половин час висят на изхода на града на огромна опашка. Видях в дир-а малко инфо, без да обясняват защо.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
тази вечер като се прибирах от работа на околовръстното покрай морската градина в Бургас и на изхода за Варна има ше 3 поста, ама не спираха....п.п. единия много тарикатски беше завардил с радара на сервиз Ситроен - посока към Бургас - ново място си бяха избрали юнаците....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
!
Имало е обявена за издирване кола (предполагам е това ренде дето го в видял колегата) Намерена е Но още продължава издирването на някъв пич...... който е карал... Вторият случай е ограбена бензиностаннция незнам коя е но като науча ще пиша....Нали съм бивш сътрудник на Държавна сигурност........EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
И мене ме спряха днес за проверка. Кофти, че колата ми миришеше цялата на ракия, щот счупих една бутилка ония ден Нямаше последствия де само ми записаха данните, но в момента в който тръгвах видях как един младеж с Ауди дава на ченгето салидна пачка. Банкнотите бяха зеленички..........Интересно, че нито ченгето нито другия се притесниха, че ги видях.Изводът е, че полицаите са доста доволни от такива акции, все пак идва 8-ми март и трябва подаръци да се купуватТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар