Колеги,има вариант за пране на тапицерии и мокети,без да се мокри.В Германия съм ползвал препарат за пране на тапицерии,като въпросният е във флакон под налягане (като дезодорант),пръска се върху мокета(тапицерията),може да се четка с него за по-добър ефект и се оставя да изсъхне 20 минути.Образувбаният след изсъхването прах се изсмуква с прахомукачка.Определено има ефект от подобен препарат.В Германия цената на флакона е около 2,5-3 евро.Тук не съм виждал такива препарати,но няма начин да няма нещо подобно.
А някой свестен препарат за кожа да имате за препоръчване Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 Взех един от ОМВ за 9лв. и кожата ми става на петна и скърца гадно след като я намажа!
Turtle wax. Аз съм с такъв - по скъпичък е - към 13 14 лв. ама почиства и лъска добре кожата
Значи взех колата, останах много доволен от резултата. Според мен масово хората не са запознати с тази методика на работа, затова и ходят по автомивките да си "перат" колите. Много отзивчиви и добри хора, свършиха страхотна работа !
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Значи взех колата, останах много доволен от резултата. Според мен масово хората не са запознати с тази методика на работа, затова и ходят по автомивките да си "перат" колите. Много отзивчиви и добри хора, свършиха страхотна работа !
еееееееееееееееснимки?на тапицерията преди да е измита и следако можеда видим разликаи да се ядосваме защо нямаме такива хора и във Варна или поне не знаем за тях
Нямам снимки преди да е измита. Беше ме срам да я снимам Но ще покажа една друга разлика на тавана да видите, сега и него ще чистя. Всички си мислим, че колите ни са чисти а какво се оказва в действителност си нямате и най-малка представа ... Според мен такива услуги трябва да се предлагат във всеки град. Много е удобно, качеството е на супер ниво и е достъпно като цена Предстои ми да направя промивка на горивната система с тези техните препарати XENUM. Ще пиша после дали съм усетил разлика П.П. Забравих да напиша, че после като си седнеш в колата и мирише на нова.
Колега я кажи цена на цялостно почистване - под, таван, седалки, врати и всичките му там пластмаси ако знаеш?И дай някоя друга снимка на чистата кола да видим и ние
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Малко ми е неудобно да се появавам тук :D , ама ще го направя не с рекламна, а с колегиална цел, все пак си говорите нещичко свързано и с мен .Ще се опитам да съм от полза с малко информация:1. Аз все пак имам снимчица от колата на колегата tyson , направена е 15 минути след като се запознахме, той беше там, прилагам я. ВАЖНО - въпреки това, което се вижда изтекло наоколо, тапицерията е почти суха!2. За това, което пише dudulia - да, имаме такава суха пяна - спрей на флакони. Не е съвсем рентабилно използуването и при нас, цената е 14 лв и нещо за голям флакон, има го на сайта ни в глава detailing в ценовата листа и каталога на 1Z - Polsterschaum. За любителски цели става, но е важно да не се работи с четка и парцал (да не се втрива обратно!), след напръскването просто се отнема с лек натиск с пластмасова линиика, като бръснене. Който иска - ще дам подробности.3. Във Варна имахме човек, обучен от нас и работещ с нашите технологии. Изглежда, колегата имаше после някакви други проблеми...към момента не работи. Използувам случая да повторя, че си търсим партньори в цялата страна, бизнеса е много перспективен, вършим чудесни неща за хората.4. За естествена кожа нещата са съвсем различни. Без да си хваля магарето :D и да плюя, просто като профи с голям горчив опит, ще кажа едно - не ползувайте евтини препарати по 10-15лв на основата на глицерин и парафин. Последствията са тежки - отначало изглежда готино и лъскаво, после засъхва, а вие просто сте замазали мръсотията и сте я запечатали в порите и шевовете на кожата. Такава кола при нас е допълнителен тежък труд - първо да свалим това "покритие", пък после да почистим, подхраним и запечатаме...дълга и тъжна песен
Прикачени файлове
Ако можеш да си го представиш, значи можеш да го направиш.
GerakaФиат фанатик Колега я кажи цена на цялостно почистване - под, таван, седалки, врати и всичките му там пластмаси ако знаеш? И дай някоя друга снимка на чистата кола да видим и ние
Колега тази цена не мога да ти я кажа, защото и аз незнам каква е. Моята услуга включваше салона+корите+пласмаските на вратите за ел.прозорците. Скоро ще ида за тавана и таблото.Жоро, благодаря че си я снимал. Мене ми беше кофти да се излагам с толкова мръсна кола затова не я щракнах. При първа възможност ще снимам и ще Ви покажа. И очаквайте отзиви от XENUM-a. Всички много сте наплашени от този метод но аз ще пробвам, мисля че само положителни работи могат да се случат на ДВГ-то.
Малко ми е неудобно да се появавам тук :D , ама ще го направя не с рекламна, а с колегиална цел, все пак си говорите нещичко свързано и с мен .Ще се опитам да съм от полза с малко информация:1. Аз все пак имам снимчица от колата на колегата tyson , направена е 15 минути след като се запознахме, той беше там, прилагам я. ВАЖНО - въпреки това, което се вижда изтекло наоколо, тапицерията е почти суха!2. За това, което пише dudulia - да, имаме такава суха пяна - спрей на флакони. Не е съвсем рентабилно използуването и при нас, цената е 14 лв и нещо за голям флакон, има го на сайта ни в глава detailing в ценовата листа и каталога на 1Z - Polsterschaum. За любителски цели става, но е важно да не се работи с четка и парцал (да не се втрива обратно!), след напръскването просто се отнема с лек натиск с пластмасова линиика, като бръснене. Който иска - ще дам подробности.3. Във Варна имахме човек, обучен от нас и работещ с нашите технологии. Изглежда, колегата имаше после някакви други проблеми...към момента не работи. Използувам случая да повторя, че си търсим партньори в цялата страна, бизнеса е много перспективен, вършим чудесни неща за хората.4. За естествена кожа нещата са съвсем различни. Без да си хваля магарето :D и да плюя, просто като профи с голям горчив опит, ще кажа едно - не ползувайте евтини препарати по 10-15лв на основата на глицерин и парафин. Последствията са тежки - отначало изглежда готино и лъскаво, после засъхва, а вие просто сте замазали мръсотията и сте я запечатали в порите и шевовете на кожата. Такава кола при нас е допълнителен тежък труд - първо да свалим това "покритие", пък после да почистим, подхраним и запечатаме...дълга и тъжна песен
Колега,имам едно въпросче към теб . Имам фиат купе и проблема ми е във фаровете (както е при повечето купета),самите пластмаси са потъмнели от слънцето ,ще можете ли да ги оправите с фашите препарати ?
Да, колега. Всъщност потъмняването е повече в резултат на някой "по-такива" (няма да кажа :D ) препарати, използвани от НЯКОИ автомивки при безконтактното миене...
Ако можеш да си го представиш, значи можеш да го направиш.
Да, колега. Всъщност потъмняването е повече в резултат на някой "по-такива" (няма да кажа :D ) препарати, използвани от НЯКОИ автомивки при безконтактното миене...
Много си прав ,защото фаровете ми ги бяха пастирали и светнаха ,но при първото измиване с посочените препарати станаха същите . Ако можеш да ми дадеш телефон за връзка на лични и да се уточним кога и къде да се видим.
А някой свестен препарат за кожа да имате за препоръчване Yellow_Flash_Colorz_PDT_17 Взех един от ОМВ за 9лв. и кожата ми става на петна и скърца гадно след като я намажа!
Коментар