Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вратовръзка, фишу или пластрон?
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
jenshen73 написа:Princo написа:Определено вратовръзка с една игла - класическия стил
Коментар
-
Да не говорим, че един ден, както показа моя опит, може да се наложи да скочиш в костюма но не за пачанга Аз го ползвам в работата сега, заради дрес кода, та добре че заложих на класическото, качественото и тн Успех :DУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Както неколкократно ти казват - бала си е твой, ти решаваш как да идеш, но според мен - щом ще е с класни костюм и вратовръзка - по-добре всичко да е от класа, защото стъпката до кича е малка. На моята сватба бях с черен костюм от студена вълна, сива риза на диагонални райета (вероятно има и друго име, като фишуто или бутонелите), сива вратовръзка, черни обувки и колан, сребърни тока, часовник и копчета за ръкавели (ок, Бутонели) ... Мисля, че това, което търсех го бях постигнал, поне за моментаSteliyan's Life!
Коментар
-
Irka_fihi написа:Aбе,младеж,к’ви фишута,к’ви бутонели...?!?Скокни в тоя костюм,щракни едно кадро и дай да видим...макар че и аз не се сещам за нищо по-подходящо от вратовръзка.Айде чекаме фотосесията...
Коментар
-
Бравос,колко си изпълнителен само!!! Екстра е костюмът, ама не трябваше да е в профил снимката.Нищо,пак става.Представям си на какво ще прилича в края на вечерта този костюм... Вратовръзката си остава, естествено.Оверлога ще го преживея някак- си..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Humppa
GbGz написа:Колега не се убиждай но това все пак е твоя Бал не отиваш на сватба с черния костюм.
Коментар
-
nikki_sixx написа:Бобе, ти мен покани ли ме на бала си бре? Аз чакам де... да си знаеш. а и имам един костюм дето се чудя кога да го сложа... Ше кротувам бе... ти само ми плащай пиенето..., а за спането - аз ше се оправяSteliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар