Здравейте колеги и колежки!Предполагам и от двата пола ще кажете какво предпочитате!Дойде моментър в който ще вляза в костюм...тоест аз влязох! Но немога да реша какво точно искам..Дали да е вратовръзка фишу или пластрон...Предложете ми какво да избера, защото скоро ми идва бала!Костюма вече ми е купен, а той е черен, класически с доста солидна сума!Обувките също са черни класически!Избрал съм точно този стил, защото бала е една официална вечер в която не трябва да бъдем облечени като клоуни и да се правим на шутове с далматински костюми или розови!Кажете от къде мога да намеря фишу независимо в кой град?Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вратовръзка, фишу или пластрон?
Collapse
X
-
Определено вратовръзка с една игла - класическия стилAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ти си по-голям класик и от Вазов бре Вземи си една забавна вратовръзка да поразчупиш малко тая класика. Не знам защо си решил, че на абитуриенския трябва да се изтупаш все едно отиваш на чай при английската кралица. Нещо свежарско удачно съчетано с класическия костюм ще бъде готина и забелязваща се комбинация.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
абе много Абитуриенти таз година бе :D аз пък моя кустюм още не съм си го зималШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Re: Вратовръзка, фишу или пластрон?
nikki_sixx написа:coolboby написа:Здравейте колеги и колежки!
Коментар
-
Lane Staley написа:Ти си по-голям класик и от Вазов бре Вземи си една забавна вратовръзка да поразчупиш малко тая класика. Не знам защо си решил, че на абитуриенския трябва да се изтупаш все едно отиваш на чай при английската кралица. Нещо свежарско удачно съчетано с класическия костюм ще бъде готина и забелязваща се комбинация.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
coolboby написа:todorshalev написа:абе много Абитуриенти таз година бе :D аз пък моя кустюм още не съм си го зималШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар