Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защита против кражба на автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Защита против кражба на автомобил

fast forward написа:
    ще помоля ако има някой колега по запознат с мобилните технологии да обясни дали е възможно да се издири кола ако в нея има скрит работещ мобилен телефон който приема разговори автоматично. до каква точност оператора може да установи местонахождението на телефона и въобще възможно ли е това? мерси предварително
    Вече свободно се продават GPS тракери със вграден GSM модул. Условието да си локализираш местоположението на автомобила е да има обхват на GSM оператор. Трябва ли да обясня как действа или вече си се досетил???
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

А какво правим, ако крадците са си купили едно такова за 50лв. ?Стига да работи де http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18757
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
        А какво правим, ако крадците са си купили едно такова за 50лв. ?Стига да работи де http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18757
        По твоята логика - не си купуваме кола защото няма кола - няма да ни я откраднат... Всъщност няма ефективни мерки за пасивна охрана на автомобила - трябва да е активна - въоръжената охрана е най-ефективна, но трябва да са минимум 3ма човека
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Навремето, когато живях в Студентски град, около единия от семейните - не помня кой блок беше - в 57 или 58, имаше един образ, който беше прокарал кабел около трабантчето и от там кабела отиваше на петия или шестия етаж от блока - в прозореца. От там нататък незнам, вероятно е бил вързан за китката му, но трабанта си беше голяма атракция тогава...Е ви активна защита на автомобила.....

Коментар

jenshen73 написа:
            trace написа:
            По твоята логика - не си купуваме кола защото няма кола - няма да ни я откраднат... Всъщност няма ефективни мерки за пасивна охрана на автомобила - трябва да е активна - въоръжената охрана е най-ефективна, но трябва да са минимум 3ма човека
            Не си ме разбрал, логиката ми е, че няма смисъл да се хабиш да правиш нещо,което се преодолява без проблем.А колкото до това дали полицията ще се размърда да търси кола по този начин - много ме съмнява.Когато ми откраднаха колата и подадох сигнал, единствената реакция беше - "ооо, тя вече е в някой гаражи разглобена", след което продължи да си пуши невъзмутимо. Кое ви кара да мислите, че като иматеГСМ в колата и те ще се втурнат да проверяват клетки и т.н.Иначе е така, решат ли да ти откраднат колата ще го направят. Въпроса е поне да отсеешразни келеши.Чувал съм за познат, който си е монтирал кранче на бензинопровода, врът и няма бензин Ама ми се струва опасно.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

аз не карам кола за 100 000-200 000, ако някой я открадне ще е заради части най-вероятно, и няма да е някой голям професионалист в тази сфера с някаква модерна апаратура , мерси на всички за отговорите

Коментар

Working...
              X